Pythagoras Nøgle Pythagoras Nøgle Free Get
Pythagoras Nøgle

Pythagoras Nøgle

PortaPlay

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2015-05-30

Size

57.3 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Pythagoras Nøgle Description
Gå i Pythagoras fodspor og tag på rejse i Faaborg Museum og udforsk dets mange matematiske og arkitektoniske mysterier. Hvis du kan imponere Pythagoras med dine evner lader han dig måske kigge i hans hemmelige dagbog.

Pythagoras Nøgle er en interaktiv rejse i matematik og arkitektur, som giver dig mulighed for at lære mere om Faaborg Museum og dets helt unikke arkitektur ved at løse matematikopgaver. Du kan løse opgaver i de mange rum og låse op for hemmeligheder fra arkitekturens og matematikkens historie. Opgaverne er målrettet 5 og 6 klasse i matematik.

Faaborg Museum er bedst kendt for sine malerier, men arkitekturen i museet er også helt speciel og unik. Dette kan du lære mere om gennem denne app, som tager dig på en rejse med matematik og arkitektur.


Pythagoras Nøgle kan bruges ved klasse- og familiebesøg på museet.

Pythagoras Nøgle er en del af ICE-projektet under Kulturregion Fyn og støttet af Kulturministeriet. App’en er udviklet og produceret i samarbejde mellem Faaborg Museum og Die Asta Experience, PortaPlay og Søren Robert Lund Arkitekter, app-programmering af KnapNok Games.
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
57.3 MB
Release Date:
2015-05-30
Developer:
PortaPlay
Language:
Chinese Czech Dutch English French German Italian Japanese Korean Polish Portuguese Russian Spanish Swedish Turkish
More
You May Also Like
Developer Apps