Reclamefolder Reclamefolder Free Get
Reclamefolder

Reclamefolder

5.0.13 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2020-01-13

Size

157.6 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Reclamefolder Description
Met de Reclamefolder app ben je altijd op de hoogte van alle folders en aanbiedingen in je favoriete winkels en bekijk je reclamefolders eenvoudig online op je iPhone of iPad! Onze app zorgt ervoor dat je geen aanbieding, korting, coupon of andere interessante voordeelactie meer misloopt.

De Reclamefolder app toont je alle folders van veel grote winkelketens, maar ook de lokale winkels bij jou in de buurt. Via het handige menu kun je alle folder categorieën raadplegen. Zo kun je snel alle nieuwe aanbiedingen met betrekking tot computers, kleding, supermarkt, speelgoed etc. bekijken.

Daarnaast kun je snel een winkel favoriet maken, zodat je altijd je favoriete reclamefolders bij de hand hebt.

Standaard worden alle landelijke folders weergegeven. Wanneer je alleen de folders wilt bekijken van winkels bij jou in de buurt om boodschappen te doen, kun je dit aanpassen met behulp van de locatiebepaling. Korting in de buurt krijgen was nog nooit zo eenvoudig!

Dankzij het handige Lijstje kun je aanbiedingen opslaan in een overzicht; ideaal als boodschappenlijst voordat je gaat shoppen. Automatisch wordt aangegeven hoe lang de kortingactie nog geldig is.

Sommige reclamefolders zijn zelfs voorzien van een directe link naar producten die je kunt bekijken vanuit de folder. Via een browser in de app worden deze links geopend. Shoppen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk!

De Reclamefolder App biedt onder andere:
- het meest uitgebreide folderassortiment
- bewaar jouw favoriete aanbiedingen in een boodschappenlijstje
- je favoriete reclamefolders voeg je makkelijk toe aan één overzicht - altijd de meest actuele reclamefolders, direct beschikbaar
- de mogelijkheid folders per categorie of winkel te bekijken
- de locaties van winkels bij jou in de buurt
- één app voor iPhone en iPad

We zijn dagelijks bezig met optimaliseren van onze app zodat jij nog sneller en makkelijker aanbiedingen kunt spotten.

Hieronder kun je lezen wat je allemaal kunt doen met de Reclamefolder.nl app. Mocht je tips of feedback hebben, dan zouden we het fantastisch vinden als je het mailt naar klantenservice@reclamefolder.nl.

Deze app is een initiatief van Reclamefolder.nl, al meer dan 10 jaar de grootste website op het gebied van alle online folders en aanbiedingen. Op Reclamefolder.nl vind je ook het complete reclame aanbod aan voordeel, kortingen, coupons, aanbiedingen, kortingscodes en de beste deals voor uitjes op een rij.
Reclamefolder 5.0.13 Update
2020-01-13 Version History
Diverse verbeteringen
More
More Information
Price:
Free
Version:
5.0.13
Size:
157.6 MB
Release Date:
2020-01-13
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps