Reisen Til Julestjernen Reisen Til Julestjernen Free Get
Reisen Til Julestjernen

Reisen Til Julestjernen

Egmont Serieforlaget

1.0.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2012-11-29

Size

167.3 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Reisen Til Julestjernen Description
Denne applikasjonen inneholder hele den fantastiske historien “Reisen til Julestjernen”. Du kan lese boken selv, eller lytte til Erik Hivju, fortelleren fra filmen, lese boken for deg. Musikken er hentet fra filmens originale soundtrack.

I et vakkert slott i et lite land langt, langt borte bor en snill konge og en vakker dronning. Deres eneste barn er en liten jente med gylne krøller. Gulltopp, kaller de henne, og hun er det kjæreste de har. Men så forsvinner prinsesse Gulltopp sporløst på selveste julaften, og dronningen dør av sorg. Kongen blir så fortvilet at han forbanner Julestjernen, slik at den forsvinner fra himmelen. Dersom forbannelsen ikke brytes innen de ti neste julekveldene, vil den forsvinne for alltid …

Les den spennende historien om den vesle jenta Sonja som må hjelpe Kongen å finne Julestjernen. På veien må hun rømme fra noen fæle røvere og kjempe mot en ond heks og en slu greve. Heldigvis får hun god hjelp av nissen Mose, Bamse Brakar, Nordavinden og selveste Julenissen.
Reisen Til Julestjernen 1.0.0 Update
2012-11-29 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.0
Size:
167.3 MB
Release Date:
2012-11-29
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps