Retail Security Retail Security Free Get
Retail Security

Retail Security

SweTrack Electronics AB

2.2 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-08-24

Size

22.2 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Retail Security Description
Med Retail Security för iOS ser du dina spårsändares position i realtid direkt på skärmen, och kan begära ut positionshistorik för en eller flera spårsändare närhelst du önskar. Du kan även ändra dina kontoinställningar och aktivera geostängsel, vilket gör att du får en varning om spårsändaren lämnar ett visst område.

För att använda Retail Security krävs det att din organisation har ett Retail Security-paket med en giltig mjukvarulicens. Om du saknar inloggningsuppgifter, kontakta den säkerhetsansvarige i din organisation för att få tillgång till appen. Om du har en vanlig SweTrack-produkt och inte är Retail Security-kund, så ska du istället använda appen SweTrack Live.
Retail Security 2.2 Update
2018-08-24 Version History
Vi lanserar nu fullt stöd för iPad i våra appar! Upplev Retail Security på den stora iPad-skärmen och administrera dina spårsändare, lika lätt som på din telefon. Denna version innehåller även allehanda buggfixar, säkerhetsuppdateringar samt designförbättringar för äldre iOS-enheter utan Retina-skärm. Tack för att du väljer SweTrack!
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.2
Size:
22.2 MB
Genre:
Business
Release Date:
2018-08-24
Language:
English Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps