Rijprocedure B Rijprocedure B $8.99
Rijprocedure B

Rijprocedure B

1.0 for iPhone, iPad
$8.99
0

0 Ratings

Release Date

2019-02-27

Size

83.5 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Rijprocedure B Description
Rijprocedure B (personenauto)

Om op een eenvoudige en doelmatige wijze de rijprocedure auto te raadplegen heeft VERJO de app rijprocedure B ontwikkeld. De app rijprocedure B is het ideale naslagwerk voor in het theorielokaal, de auto en onderweg.

In de app rijprocedure auto wordt het meest wenselijke rijgedrag (verkeerstaak) van automobilisten beschreven. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan defensief en sociaal rijgedrag, noodzakelijk voor een veilige deelname aan het verkeer.

De rijprocedure is de basis voor het praktijkexamen rijbewijs personenauto (B). De examinator ( CBR ) beoordeelt het rijgedrag van de examenkandidaat op basis van de rijprocedure. De rijprocedure B is in de eerste plaats bestemd voor de rij-instructeur en de examinator. Maar ook voor anderen kan de rijprocedure B nuttig zijn als naslagwerk.

Bij het samenstellen van de rijprocedure is er vanuit gegaan dat de lezer goede kennis heeft van de verkeerswetgeving en geldende exameneisen (opgesteld door de Minister Infrastructuur en Milieu). De rijprocedure B is geen leerplan maar een beschrijving van de leerdoelen voor de kandidaat.
Rijprocedure B 1.0 Update
2019-02-27 Version History
More
More Information
Price:
$8.99
Version:
1.0
Size:
83.5 MB
Genre:
Education
Release Date:
2019-02-27
Developer:
Verjo BV
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps