RINGtv RINGtv Free Get
RINGtv

RINGtv

1.005 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-12-28

Size

20.1 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
RINGtv Description
RINGtv is jouw venster op Halle-Vilvoorde (Vlaams-Brabant), dat is grofweg de zeer brede Vlaamse en groene Rand rond Brussel. RINGtv is de jongste van de 10 regionale televisie-omroepen in Vlaanderen en ging van start op 1 maart 1995.

Sinds de komst van digitale televisie en het internet is RINGtv natuurlijk ook ver buiten deze arrondissementsgrenzen te bekijken. Maar Halle-Vilvoorde blijft uiteraard de rode draad in onze dagelijkse nieuwsuitzendingen. Voorts serveert RINGtv wekelijks een stevige portie sport op vrijdag en op zondag. In VIVA! staan lifestyle, toerisme, wonen en genieten centraal. En tijdens de zomermaanden bevorderen we het ‘vakantiegevoel in eigen regio‘ in Cocktail.

Voorts zijn er regelmatig reeksen of documentaires die inzoomen op de actualiteit of de geschiedenis van ons zendgebied.

Met dit programma-aanbod wil RINGtv een bindteken zijn in een regio waarin de verscheidenheid zeer groot is. RINGtv ondersteunt ook het Vlaams karakter van zijn zendgebied zonder afbreuk te doen aan de journalistieke en deontologische principes.

De zendvergunning en de leiding van de zender zijn in handen van de volledig onafhankelijke VZW RTVB (Regionale Televisie Vlaams-Brabant). RINGtv is gehuisvest in Vilvoorde, in de gebouwen van Videohouse, het grootste facilitair bedrijf in België dat al van bij de start de technische partner van RINGtv is.
RINGtv 1.005 Update
2019-12-28 Version History
kleine bugfixes
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.005
Size:
20.1 MB
Genre:
News
Update Date:
2019-12-28
Developer:
RMM
Language:
Dutch English
More
You May Also Like
Developer Apps