Roda Fantasi:Juara Jutawan Roda Fantasi:Juara Jutawan Free Get
Roda Fantasi:Juara Jutawan

Roda Fantasi:Juara Jutawan

AppAsia Studio Sdn Bhd

4.6.1 for iPhone, iPad
0

0 Ratings

Update Date

2017-10-05

Size

144.2 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Roda Fantasi:Juara Jutawan Description
Roda Fantasi: Juara Jutawan - Malaysia Bahasa Word Game yang paling syok dan istimewa. Jadi Jutawan, Cekeriawan, Menangi Hadiah Terkini dari AppAsia Sempena perlancaran AppAsia E-marketplace, pasaran Online yang bakal menjadi pasaran online terunggul in Asia Tenggara'.

Permainan pertama kali di Malaysia dan dibawa khas untuk permain-permain di Malaysia. Segala kata-kata kuiz dalam Bahasa Malaysia. Anda boleh bermain bersama ahli-ahli keluarga untuk menangi 15 hadiah tersedia disamping merapatkan hubungan keluarga. Bermain bersama-sama dan mencabar antara satu sama lain untuk menjadi Juara Jutawan dalam Permainan yang terkini and permata kali di Malaysia. Kalau anda adalah permain yang bijaksana, terimalah cabaran ini dengan merebut Mata IQ yang tertinggi dan menjadi orang yang paling bijak dalam permainan ini.

Jangan TUNGGU lagi, muat turun sekarang juga and merebut peluang untuk memenagi hadiah lumayan yang tersedia. **Tertakluk kepada terma dan syarat.
****************************************************************************************************
Roda Fantasi - Juara Jutawan adalah satu permainan yang menagih dan menyeronokkan untuk perkataan dan frasa dalam kategori pilihan anda secara percuma.

Anda boleh putar roda untuk mendapatkan urutan huruf yang betul supaya anda boleh mendapat keuntungan kecil dalam duit syiling maya. Tetapi jika anda tidak bernasib baik anda akan kehilangan giliran atau jatuh muflis bergantung di mana penunjuk itu berhenti. Uji kuasa otak anda sambil berseronok dan bergembira. Anda boleh bermain dengan diri sendiri, dengan yang tercinta atau pun rakan-rakan. Anda boleh mengharapkan kegembiraan serta masa terluang yang menyeronokkan bersama keluarga, anak-anak, rakan-rakan, rakan sekerja. Ia juga sesuai untuk pengenalan atau sesi pembinaan pasukan juga!

Roda Fantasi – Juara Jutawan direka dengan grafik bagus yang mencerminkan tema budaya Malaysia, Sejarah dan masyarakat secara amnya. Anda boleh membuka kategori untuk memperluaskan pilihan anda dengan perkataan dan frasa untuk menjadikan permainan impian anda lebih menarik dan mencabar.


Sebanyak 23 kategori di dalam ini Roda Fantasi - Juara Jutawan dalam aplikasi permainan ini dalam bentuk perkataan & frasa kuiz adalah seperti berikut:-
1. Buah
2. Kenderaan
3. Alat Muzik
4. Pekerjaan
5. Negara
6. Tumbuhan
7. Kata Kerja
8. Organ Badan
9. Orang Terkenal
10. Jenama
11. Isi Rumah
12. Emosi
13. Makanan
14. Frasa Kata
15. Filem
16. Lagu
17. Sukan
18. Pakaian
19. Sambutan
20. Peribahasa
21. Tempat
22. Kewangan
23. Pertanian

Cara bermain Roda Fantasi - Juara Jutawan aplikasi

1. Muat turun dan buka aplikasi
2. Klik ikon aplikasi untuk kuiz
3. Pilih untuk mendaftar masuk sebagai akaun tetamu atau talian Facebook
4. Pilih kategori yang anda mahu untuk bermain kuiz perkataan dan frasa
5. Pada permulaan, dua kategori di buka ( tidak dikunci) untuk bermain
6. Cuba untuk menyelesaikan kuiz sama ada melalui perkataan atau frasa. Jika anda bernasib baik, anda akan menang 5000 syiling apabila anda menyelesaikan kuiz dengan roda
7. Putar roda untuk menguji nasib anda untuk mendapatkan duit syiling
8. Buka kunci mana-mana kategori lain dengan syiling anda anda yang telah terkumpul
9. Terdapat beberapa lagi pemain maya di dalam aplikasi ini untuk bermain dengan anda


Sesuai untuk semua peringkat umur! Walaupun anda telah menyelesaikan perkataan atau frasa untuk kategori tertentu dalam kuiz roda. Anda boleh melatih permainan roda ini berulang kali walaupun anda telah membuka semua kategori yang terkunci untuk mencapai Impian anda.

Muat turun aplikasi permainan Roda Fantasi - Juara Jutawan sekarang secara percuma dan kegembiraan yang tidak terhingga!
Roda Fantasi:Juara Jutawan 4.6.1 Update
2017-10-05 Version History
- Minor UI changes
More
More Information
Price:
Free
Version:
4.6.1
Size:
144.2 MB
Update Date:
2017-10-05
Language:
English
More
In-App Purchases:

100,000 Koins $0.99

150,000 Koins $4.99

500,000 Koins $1.99

1,000,000 Koins $29.99

Perisai Muflis $0.99

Perisai Muflis x 5 $3.99

Perisai Sakti $4.99

Perisai Muflis x 3 $1.99

Perisai Muflis x 10 $4.99

1,000,000 Koin + 20 x Perisai Muflis $9.99

More
You May Also Like
Developer Apps