SAMEN veilig! SAMEN veilig! Free Get
SAMEN veilig!

SAMEN veilig!

3.0.7 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-05-01

Size

9.3 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
SAMEN veilig! Description
Met de SAMEN Veilig app kunnen we bij Van Wijnen nu, op een eenvoudige en snelle manier, veiligheidsmeldingen doen en opvolging aan geven. Met de SAMEN Veilig app kun je met enkele klikken meldingen doen van een onveilige situatie, een ongeval of een milieu incident. Meld ook veilige situaties, waar iedereen wat van kan leren. Meldingen maken of bekijken kun je nadat je bent ingelogd.

Bij Van Wijnen werken wij volgens de geldende voorschriften en regels op het gebied van veiligheid en gezondheid. Dit verwachten wij ook van de partijen voor en met wie wij werken. Wij zorgen voor een goede en veilige werkomgeving en inrichting van werkplekken, onder meer door te voldoen aan alle wettelijke regels hiervoor. Als zich onveilige situaties voordoen, doen we er alles aan om deze zo spoedig mogelijk op te heffen.

Naast het verzorgen van meldingen en de bijbehorende communicatie heeft de SAMEN Veilig app veiligheidsinformatie te bieden zoals Toolboxen, Leren van Kaarten en Nieuws. Deze informatie is een hulp om veilig te kunnen werken. Van incidenten worden leermomenten gemaakt, zoals natuurlijk ook van goede veiligheidsideeën.

SAMEN is onze laatste minuut risico-analyse om ieders veiligheidsbewustzijn op te roepen en inzicht te geven de verantwoordelijkheid die iedereen heeft. Bij Van Wijnen willen we veilig werken en veilig naar huis.
SAMEN veilig! 3.0.7 Update
2020-05-01 Version History
Foto toevoegen bij sluiten melding.
Bug fixes.
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.0.7
Size:
9.3 MB
Update Date:
2020-05-01
Developer:
VeiligWerk BV
Language:
Dutch English French German Polish
More
You May Also Like
Developer Apps