Sencor Sencor Not Available
Removed from the App Store
Sencor

Sencor

1.53 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-03-21

Size

5.8 MB

Screenshots for iPhone

Sencor Description
Sencor App

Sencor® vloeibaar is een herbicide voor de professionele teelt van consumptie-, fabrieks- en pootaardappelen. Tussen aardappelrassen bestaan aanzienlijke verschillen in gevoeligheid voor Sencor. Met deze app kunt u voor een reeks van circa 50 aardappelgewassen een inschatting maken van de kans op nadelige effecten, merkbaar in loof en in opbrengst, van voor-opkomst- en LDS-toepassingen van Sencor.

Hoe werkt de app?
Deze handige app geeft aan de hand van de kleuren groen, geel, oranje en rood een inschatting van de kans op gewasreactie en de mate daarvan, voor loof en opbrengst. De inschatting is uitgewerkt voor de voor-opkomsttoepassing én voor de LDS-toepassing van Sencor voor rassen geteeld voor consumptie of zetmeelproductie. De app is vooralsnog niet geschikt om te worden gebruikt voor de pootgoedteelt.

Het eerste scherm bevat een alfabetische lijst met de rassen waarvoor informatie beschikbaar is. Na keuze van een ras verschijnt in het tweede scherm de keuzemogelijkheid ‘toepassing voor-opkomst dan wel na- opkomst’ Na keuze van de voor-opkomsttoepassing kunt u kiezen uit een dosering uit een reeks ( 0,25-0,5-1,0-2,0 l/ha); bij de na-opkomsttoepassing is één gebruik opgenomen (LDS toepassing met 2x 0,15 l/ha). De app presenteert op basis van uw keuzes het effect op de aardappelplant voor verschillende doseringen van Sencor en geeft u de mogelijkheid de inschattingen voor de verschillende doseringen snel te vergelijken.
Sencor 1.53 Update
2019-03-21 Version History
Updated Sencor Data
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.53
Size:
5.8 MB
Genre:
Business
Update Date:
2019-03-21
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps