Sext@'t Sext@'t Not Available
Removed from the App Store
Sext@'t

Sext@'t

2.1.11 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-03-07

Size

8.9 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Sext@'t Description
Sext@'t (pronunciat "sextat") és una aplicació d’informació confidencial sobre HIV/sida i altres infeccions sexualment transmissibles (IST).

Sext@'t oferireix informació clara i accessible sobre el risc d'exposició al VIH i als altres infeccions sexualment transmissibles (IST), i donar suport a les persones que volen mantenir relacions sexuals saludables.

Aquesta aplicació complementa altres recursos de divulgació i informació que ofereix l'Associació Antisida de Lleida (http://antisidalleida.org/).

Sext@'t incorpora una calculadora que proporciona als usuaris una avaluació fiable del risc d'exposició. L'aplicació també ofereix informació detallada sobre les infeccions sexualment transmissibles i com protegir-se contra la possibilitat de contraure-les. A més del component informatiu l'aplicació facilita als usuaris la localització geogràfica dels serveis d’atenció i ONG’s que treballen en l’àmbit. També ofereix assessorament sobre la reducció del risc en les relacions sexuals.

Sext@'t és una adaptació al context de Catalunya i l'Estat Espanyol de l'aplicació Sexposer (http://pvsq.org/sexposer/), creada per l'equip del Portail VIH/ sida duQuébec (PVSQ) (http://pvsq.org/).
Aquesta adaptació s'ha realitzat en el marc del conveni de col⋅laboració entre el PVSQ i l'Associació Antisida de Lleida (AASL) (http://www.antisidalleida.org/ca/inici).
Els continguts originals de les versions anglesa i francesa han estat revisats pel Dr. Harold Dion, de la Clínica l'Actuel (Mont-real) i l'AIDS Community Care Mont-real (ACCM).
La traducció al castellà i català de la versió francesa ha estat realitzada per Ares Cabó i revisada i adaptada per l'equip tècnic de l'AASL.
Sext@'t ha estat possible gràcies al finançament de la Diputació de Lleida (http://www.diputaciolleida.cat/).

www.sextat.org
Sext@'t 2.1.11 Update
2019-03-07 Version History
Arreglado acceso al mapa de los centros
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.1.11
Size:
8.9 MB
Update Date:
2019-03-07
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps