Shtepiaku – Porosit Sherbimet Online Shtepiaku – Porosit Sherbimet Online Free Get
Shtepiaku – Porosit Sherbimet Online

Shtepiaku – Porosit Sherbimet Online

Zetta Technologies

1.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-05-24

Size

24.2 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Shtepiaku – Porosit Sherbimet Online Description
Shtëpiaku është ndërmarrja e parë private e cila ofron shërbime profesionale për mirëmbajtjen dhe pastrimin e objekteve banesore dhe shtëpive private në rajonin e Prishtinës dhe Ferizajit. Me ekip të besueshëm profesional, intervenime efikase, garancion të shërbimeve, dhe sigurim konstant të kompanisë dhe punëtorëve, Shtëpiaku i është përkushtuar plotësisht përmbushjes së nevojave të klientëve.

Përmes aplikacionit të Shtëpiaku ju ofrohet mundësia të porosisni shërbimet tona shumë shpejtë, lehtë, me siguri të plotë dhe në çdo kohë. Kjo do të mundësojë vazhdimin e ofrimit të shërbimeve inovative nga Shtëpiaku duke shpejtuar procesin e punës dhe rritur cilësinë e shërbimeve ndaj klientëve.

Për të përdorur aplikacionin, krejt çka duhet të bëni është të krijoni profilin tuaj me të dhënat bazike përsonale. Pas këtij procesi mund të zgjedhni shërbimin e dëshiruar nga lista e shërbimeve që Shtëpiaku ofron për klientët e tij. Procesi është shumë i thjeshtë dhe ju ofron mundësinë e dërgimit të mesazhit tek stafi i Shtëpiaku në lidhje me çfarëdo kërkese specifike që mund të keni. Stafi i Shtëpiaku do të kujdeset që t'ju kontaktoj shumë shpejt për të konfirmuar porosinë dhe për të filluar punën. Për më shumë, aplikacioni i Shtëpiaku do t'ju ofroj çasje në kohë reale në progresin e porosisë suaj duke ju njoftuar hap-pas-hapi deri në përfundimin e porosisë.

Funksionet primare të aplikacionit përfshijnë:

• Krijimi i profilit
• Zgjedhja e shërbimit nga lista e gjatë e shërbimeve të Shtepiaku.
• Njoftimi në kohë reale rreth progresit të porosisë
• Çasje në oferta speciale për përdoruesit e aplikacionit
• Historiku i shërbimeve të ofruara

Pajisjet më të sofistikuara bashkëkohore të markave më të njohura, 15 automjetet të cilat shërbejnë edhe si punëtori mobile, disponueshmëria 24 orëshe e ekipit kujdestar, dhe vlerësimi i vazhdueshëm i punës nga klientët të cilit i kushtohet rëndësi tejet e madhe, përmirësojnë shërbimet e Shtëpiaku-t deri në përsosmëri dhe bëjnë që klientët të jenë gjithmonë të kënaqur me shërbimin e ofruar.
More Information
Price:
Free
Version:
1.1
Size:
24.2 MB
Update Date:
2017-05-24
Developer:
Zetta Technologies
Language:
English
More
You May Also Like