Single.al Single.al Free Get
Single.al

Single.al

2.2.7 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2021-09-01

Size

83.8 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Single.al Description
[English]

Single.al was started as a network to connect Albanian people from all over the world.

Due to the amazing interest from people from all over the world, we decided to make it an open community and let anyone connect from anywhere !

You can meet, date, create friendships, relationships in this amazing community.

Our goal is to provide personalized matches suggestions and to connect each of our members with their best match.

We want our members to enjoy using our service and have a great experience, therefore we commit fully to:
* Your privacy
* Allow only verified and real profiles in our community
* You can contact our team at any time, for any issue

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Shqip]

Single.al u krijua me qëllimin për të lejuar Shqiptarë nga vënde të ndryshe, kudo që të ndodhen të lidhen e njihen me njëri-tjerin.

Duke pare një interes të madh edhe nga anëtarë të tjerë, vendosëm ta bejmë platformën ndërkombëtare, ta ofrojmë në Shqip dhe Anglisht dhe mirëpresim çdo anëtar, ngado që të ndodhet.

Gjithsesi, qëllimi ynë kryesor mbetet të bashkojmë të gjithë Shqiptarët në një platformë.

Single.al është falas dhe do të jetë gjithmonë.
Single.al ju lejon të njiheni, takoni, lidheni dhe krijoni miqësi me persona që ju interesojnë.
Mund të kërkoni persona në qytetin tuaj, ose jashtë.

Kënaqësia juaj është prioriteti ynë kryesor, ndaj i jemi dedikuar pikave të mëposhtme:
* Komunitet i sigurt dhe i këndshëm duke lejuar vetëm persona të verifikuar e të vërtetë
* Privatësia juaj është detyra tonë. Askush nuk mund t'iu shikojë profilin apo kontaktojë pa miratimin tuaj
* Për çdo rast, ne jemi gati për ju. Thjesht na kontaktoni.

Deri më sot jemi krenarë kur lexojmë historitë e anëtarëve të cilët nga vendë të ndryshme, kryesisht diaspora arritën të krijojnë lidhje serioze dhe janë të gezuar me njëri-tjetrin pasi u gjetën në Single.al.

Misioni ynë vetem ka filluar, dhe duke ju lutur vlerësime pozitive dhe shpërnarje të platformës tonë mund t'ia dalim.

Ju faleminderit dhe ju urojmë një eksperiencë sa më të mire në Single.al

Për çdo pyetje, apo paqartësi, na kontaktoni

https://www.facebook.com/Singleal-552340571812756/
Single.al 2.2.7 Update
2021-09-01 Version History
We have no new features in this update, but fixed a lot of reported bugs and wish you a great time with the app :)
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.2.7
Size:
83.8 MB
Update Date:
2021-09-01
Developer:
Kristi Jorgji
Language:
Albanian English
More
You May Also Like