SmartHelp SmartHelp Free Get
SmartHelp

SmartHelp

1.7.5 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-09-20

Size

66.0 MB

Screenshots for iPhone

SmartHelp Description
SmartHelp deler din posisjon og tidskritisk informasjon. SmartHelp gjør det mulig for deg å kontakte en nødmeldesentral og starte en chat direkte. Det behøves kun 3 trykk på telefonen, så har du delt nødvendig informasjon og samtidig startet et anrop slik at du settes i talekontakt.

Ny funksjonalitet gjør det mulig for enhver organisasjon å sette opp sin egen nødmeldesentral med:
- eget internt nødnummer
- egne interne ressurser og ressursgrupper
- sikker kommunikasjon
- deling av situasjonsbilde med andre organisasjoner for felles situasjonsforståelse

Dersom du ikke kommer frem på telefonen, vil SmartHelp likevel dele din geografiske posisjon med valgt nødmeldesentral. Når deling har startet, er du synlig i løpet av få sekunder (når du er i et område med teledekning og har datatrafikk tilgjengelig).

For å gjøre kommunikasjonen raskest mulig, kan du i SmartHelp forhåndsregistrere kritisk og relevant personlig informasjon. Denne informasjonen vil automatisk overføres til tilknyttede nødmeldesentraler sammen med din posisjon når du prøver å oppnå kontakt via appen.

For å gi deg nødvendig (og ofte livsviktig) hjelp må nødmeldesentralene (110, 113, 112) vite:

HVOR du er (eller hvor hendelsen er skjedd).
HVA som er problemet.
HVEM som er rammet av hendelsen.

SmartHelp sender umiddelbart denne informasjonen til riktig nødmeldesentral når initierer et anrop til nødmeldesentral.

Nødmeldesentralen kan initiere en chat med deg på SmartHelp etter at du har ringt inn.

Det er av stor betydning at nødmeldesentralen får kritisk informasjon slik at nødvendig hjelp kan sendes til eksakt riktig sted. Hurtig hjelp har stor betydning for utfallet av hendelsen.

SmartHelp er den eneste appen som gjør deg synlig på kartet hos de tilknyttede nødmeldesentralene (113 og 110 i Sør-Trøndelag) i det øyeblikket du ringer.

En oversikt over tilknyttede nødmeldesentraler finner du på www.smarthelp.no.

SmartHelp lar deg i tillegg dele din posisjon med venner, reisefølge, familie og andre i hverdagen når noen skal møte deg, samt i andre situasjoner der du ønsker at noen skal finne deg.

SmartHelp setter personvern høyt. SmartHelp vil aldri dele din geografiske posisjon, eller noen annen informasjon uten at du selv godkjenner dette.


VILKÅR OG BRUK

Du er selv ansvarlig for bruken av denne applikasjonen. Applikasjonen er et supplement til andre kilder til kommunikasjon og informasjon. Det vil kunne oppstå tilfeller hvor tekniske problemer, herunder i funksjonalitet i applikasjonen, som kan medføre at nødvendig kontakt ikke oppnås, at lokasjonsinformasjon mangler eller er misvisende mv. Dette kan medføre at beredskapsenheter må kontaktes på vanlig måte.

Bruk av varslingsfunksjoner, påminnelser m.v i applikasjonen benytter standard funksjonalitet i telefon/nettbrett og feil i disse funksjonene vil kunne medføre at varsling eller kommunikasjon/melding ikke vil skje som forutsatt. Videre gjør vi oppmerksom på at din informasjon kan bli tilgjengelig for uvedkommende ved tap av mobil eller nettbrett. Data du registrerer i appen lagres kun lokalt på mobil eller nettbrett.

Applikasjonen er i kontinuerlig utvikling. Funksjoner og innhold kan bli forandret uten varsel. Utgiver påtar seg ikke ansvar for feil, mangler, tap av brukerens data eller øvrige konsekvenser ved bruk av applikasjonen.

Applikasjonen ber om din posisjon og holder den kontinuerlig oppdatert når du har appen i forgrunnen.

Hvis du har ringt nødnummer via app eller delt din posisjon med noen vil applikasjonen bruke en bakgrunnstjeneste som detekterer vesentlige forandringer i din posisjon og laster opp disse til de du deler med.

Vi trenger å bruke denne bakgrunnstjenesten for å kunne overføre posisjonen din mens du snakker med nødmeldesentraler, eller bruker andre applikasjoner mens du har en aktiv pågående deling i bakgrunnen.

Vær oppmerksom på at kontinuerlig bruk av GPS som kjører i bakgrunnen kan føre til en dramatisk reduksjon i batterilevetid.
SmartHelp 1.7.5 Update
2019-09-20 Version History
Bugfixes and feature improvements
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.7.5
Size:
66.0 MB
Release Date:
2019-09-20
Developer:
RÅD AS
Language:
English Norwegian Bokmål
More
You May Also Like