SmartNite SmartNite Free Get
SmartNite

SmartNite

TapCrowd NV

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2014-05-06

Size

64.6 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
SmartNite Description
Smartnite
De ultieme slaapapplicatie
Smartnite beschikt over een heel arsenaal aan functies om u te helpen zo comfortabel mogelijk te slapen. De applicatie analyseert en adviseert, maar helpt u ook in slaap te geraken met geïntegreerde relaxerende-spa-muziek. Fris ontwaken kan met de wekkerfunctie.
Kies de Velda-matras die het best bij u past
Ja, u bent echt uniek. Van vorm, lengte en gewicht, maar ook van slaaphouding. De een heeft het snel te koud, de ander transpireert meer. De zoektocht naar een geschikte matras wordt al snel een heel technische verhaal. Wanneer u de bomen door het bos niet meer ziet, komt de Smartnite-applicatie met advies.
Hoe weet ik dan welke matras voor mij de beste is?
Daarom ontwikkelde Velda een intelligent systeem om u exact die matrassen aan te bevelen die het best bij u passen. In elk van zijn collecties, van heel eenvoudig tot super luxueus.
Download de app
Via deze handige app weet u in zes stappen welk type matras het meest geschikt voor u is. Zo stapt u perfect voorbereid naar de Velda-slaapspecialist in uw buurt.
Hij laat u graag plaatsnemen op die matrassen uit de verschillende collecties die het best aansluiten bij uw persoonlijke eigenschappen.
Kies op basis van slaapcomfort, niet van prijs
Zo maakt u samen met hem een gefundeerde keuze op basis van slaapcomfort. Uw ideale matras zou dus best wel eens voordeliger kunnen zijn dan u verwachtte.
Praktisch
De Smartnite app van Velda wijst u op basis van uw persoonlijke eigenschappen toe aan één van vijf series. Per serie ziet u hieronder welke Velda-matrassen het best bij u passen.
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
64.6 MB
Update Date:
2014-05-06
Developer:
TapCrowd NV
Language:
Dutch English French German
More
You May Also Like
Developer Apps