SPAR Albania SPAR Albania Free Get
SPAR Albania

SPAR Albania

1.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-04-24

Size

33.9 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
SPAR Albania Description
Për të kryer blerje në rrugë elektronike, Klienti duhet të jetë mbi moshën 18 vjeç dhe me zotësi të plotë juridike për të vepruar. Regjistrimi është hapi i parë që duhet të kryejë Klienti që dëshiron të kryejë një blerje në këtë faqe. Gjatë regjistrimit, Klienti duhet të japë emrin, mbiemrin,numrin e telefonit/ celularit adresën e tij elektronike, si dhe fjalëkalimin e tij. Klienti detyrohet të japë të dhëna të vërteta dhe të sakta, të detyrueshme për identifikimin e tij. Fjalëkalimi është personal dhe duhet të ruhet I fshehtë nga Klienti dhe të mos zbulohet tek persona të tjerë. Klienti do të ketë akses në të dhënat e tij personale në hapësirën e Klientit, ose në rast se do të kryejë një porosi, Klienti duhet të identifikohet paraprakisht nëpërmjet emrit të përdoruesit dhe fjalëkalimit, duke patur parasysh se fjalëkalimi nuk shërben për kryerjen e pagesave.
SPAR Albania 1.1 Update
2020-04-24 Version History
Fixed the cart bug.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1
Size:
33.9 MB
Genre:
Shopping
Update Date:
2020-04-24
Developer:
Erind Alickolli
Language:
English
More
You May Also Like