Stronger Better You Stronger Better You Free Get
Stronger Better You

Stronger Better You

1.9.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2022-06-14

Size

27.9 MB

Screenshots for iPhone

Stronger Better You Description
För mig har träning varit en livslång passion. Genom åren har jag skaffat mig en gedigen utbildning inom både fysisk och mental hälsa. Med över 20 års erfarenhet av att leda andra i träning har jag också coachat och utbildat tränare, samt hjälpt alla ifrån elitidrottare till rehabiliteringspatienter.

Det är en glädje att få dela med mig av mina kunskaper inom träning och hälsa. Jag upplever också att det finns ett uppenbart behov av träningsprogram, kostråd och coachning. Genom åren har förfrågningarna växt och med den här appen kan jag möta det behovet.

Kanske har vi träffats på några av mina föreläsningar eller så har du läst någon av mina böcker: ”Tänk om Tänk rätt” samt ”Snygg och Stark - den ultimata träningsguiden”? Möjligen har du sett mig i tv programmet Biggest loser?

Oavsett, kan du nu ta del av mina träningsprogram, kosttips, mindfulnessövningar och en stor mängd motivation genom filmer anpassade för just dig.

Genom appen leder jag dig i din träning. Mina träningsprogram uppdateras och utvecklas kontinuerligt för att ge dig bästa möjliga resultat. Vem du än är och vilken bakgrund du än har, så finns det en nivå för dig!

Stronger Better You är din personliga tränare. Alltid med, när det passar dig.

/Sabina Dufberg

Innehållet i appen är tillgängligt via prenumeration efter 10 dagars gratisperiod.

Du kan antingen köpa en automatiskt förnyande prenumeration för 89 SEK per månad eller välja att köpa en fast period på 3, 6 eller 12 månader.

Automatiskt förnyande prenumerationer förnyas automatiskt om de inte avbryts senast 24 timmar innan slutet av pågående period. Du kan hantera dina prenumerationer i dina kontoinställningar för iTunes.

Betalning dras från ditt iTunes konto vid bekräftelse av köp.

Läs mer på https://www.strongerbetteryou.se/villkor
Stronger Better You 1.9.1 Update
2022-06-14 Version History
Fixar ett problem med månadsprenumerationer
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.9.1
Size:
27.9 MB
Update Date:
2022-06-14
Language:
English Swedish
More
You May Also Like