Studio Brussel Studio Brussel Free Get
Studio Brussel

Studio Brussel

654.8.014 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-03-26

Size

70.2 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Studio Brussel Description
Met deze app voor iPhone heb je Studio Brussel altijd op zak. Zo kan je snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit jouw favoriete StuBru-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer je maar wil. Of neem live een kijkje in de studio. Dit alles in een herkenbare Stubru-omgeving, met visuals van de songs en de presentatoren.

Via de playlistfunctie vind je snel de naam van een artiest of nummer terug uit de playlist van Studio Brussel. Via de app kan je snel en gemakkelijk reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio. Nieuwsupdates en verkeersinformatie kan je snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Airplay en Chromecast kan je bovendien alles streamen naar jouw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan je de muziek die je leuk vindt delen met je vrienden via sociale media. Luister altijd en overal naar De Tijdloze: dat is non-stop de beste tijdloze muziek.

Je kan niet alleen naar Studio Brussel, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Klara en MNM, kan je genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits, MNM UrbaNice en Ketnet Hits. Via VRT NWS krijg je de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.
Studio Brussel 654.8.014 Update
2020-03-26 Version History
We deden enkele updates om de app nog leuker te maken. groetjes Studio Brussel.
More
More Information
Price:
Free
Version:
654.8.014
Size:
70.2 MB
Genre:
Music News
Update Date:
2020-03-26
Developer:
VRT
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps