Swiggy.dk Swiggy.dk Not Available
Removed from the App Store
Swiggy.dk

Swiggy.dk

EatMore.dk I/S

1.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-09-14

Size

18.5 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Swiggy.dk Description
Bestil dine dagligvarer direkte hos Swiggy.dk - leveret til døren

Du finder et kæmpe udvalg af dagligvarer leveret til døren inden for 2 timer

Det har aldrig været nemmere at bestille dine dagligvarer hurtigst muligt eller bestemt tid.

Du kan betale igennem vores app med Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay eller delbetaling (Viabill). Du bestemmer!

- Det er nemt, hurtigt og sikkert

https://Swiggy.dk

Om os:
Dagligvarehandel på nettet gøre din hverdag nemmere. Det er meget lettere for dig at klare dine indkøb ved blot at hive computeren eller smartphonen frem og udvælge de dagligvarer, du ønsker og har behov for og få varerne pakket omhyggeligt af vores fleksible og engagerede medarbejdere samt leveret lige til din dør inden for blot 2 timer end, at du foretager dig en tur i dit lokale supermarked, der kræver, at du står i lange køer og slæber tunge poser. Med vores online supermarkedet swiggy.dk er det altså slut med at slæbe, de alt for tunge indkøbsposer. Slut med at stå i lange køer og bøvle med at finde en parkeringsplads. Slut med at stresse afsted om morgenen, for at få børnene afleveret i daginstitutionerne, stresse videre på arbejde og køre straks hjem for at nå at handle ind, inden dine børn skal hentes. Vi ved alle, at vores travle hverdag skaber følelsen af uro i både vores hoveder og kroppe. Swiggy.dk er altså løsningen til forebyggelse af din stress og afhjælpning af dine problemer med uro. Swiggy.dk vil være dit fortrukne online supermarked, da vi vil giver dig mulighed for at tilbringe mere tid med din familie og venner. Vi sørger for at give dig et velfortjent hvil, ved at levere dine bestilte dagligvarer lige til døren, ekspres inden for få minutter og med få klik, aldrig længere væk end din computer eller din smartphone. Vi har et bredt udvalg af dagligvarer i kategorierne: frugt og grønt, kolonial, drikkelse, husholdning, mejeri, plejemidler, køl, kiosk & tobak og tilbehør. Der er intet minimumskøb, og mangler du eventuelt en vare, der ikke er under vores kategorier, tages denne i betragtning. Endvidere garanterer vi dig for, at alle de varer, du modtager er friske, og ikke er over sidste holdbarhedsdato. Dette plejer du selv at gøre, når du handler i en fysisk butik. Men her er det os, der udfører arbejdet for dig. Få nu bestilt dine dagligvarer, når som helst, så vi kan leverer dem lige til din dør inden for 2 timer, når det passer dig fra kun 49kr på øen Als. Med det store udvalg, vi har at tilbyde, formår vi forhåbentligt at tilfredsstille alle vores kunder. Vi byder alle og enhver velkommen. Gøre det meget lettere for dig selv og for din hverdag med få klik!

Swiggy er et online supermarkedet, hvor du kan købe, alt hvad du har lyst til og har brug for. Her kan du handle online, præcis hvor og hvornår det passer dig. Du skal blot bestille dine varer og smide benene op på sofaen, og vente indtil dine dagligvarer bliver leveret lige til din dør. Vi lover, at levere inden for 2 timer. Har du benyttet dig af vores service, vil det glæde os meget, hvis du vil sætte lidt af din tid af til at give os din feedback, da det betyder en del for os. Hvis du har haft en god oplevelse, vil det glæde os at høre din positiv feedback, så vi ved, hvad det er vi skal fastholde. Har du måske ikke haft den bedste oplevelse, må du meget også gerne komme med din mening, så vi ved, hvad det er, vi skal rette op på. Du kan kontakte os her på siden eller via vores telefon.

Vil du købe varer hos os, kan du gøre det nemt og let med få klik fra din computer eller smartphone. Du skal blot bestille dine varer online på swiggy.dk og vente til varerne er leveret lige til din dør. Så snart vi modtager din bestilling, går vi i gang med at gøre den klar. Vi vil altid gøre vores bedste, for at du får dine varer til tiden. Vi vil være meget glade for at høre din mening om os, så kontakt os endelig.
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
18.5 MB
Genre:
Shopping
Release Date:
2018-09-14
Developer:
EatMore.dk I/S
Language:
Danish English
More
You May Also Like
Developer Apps