Takk for i dag Takk for i dag Free Get
Takk for i dag

Takk for i dag

Skrifthuset

1.6 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-02-21

Size

121.9 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Takk for i dag Description
Morsomme aktiviteter for barn 2-6 år. Velg klær for familien til lillebrors dåpsdag. Hjelp Linda å rydde leker, kosedyr og klær når dagen er over. Velg musikk og syng med på fire fine sanger.

HUSET
Det er kveld og barna skal rydde rommet til Linda. Leker, kosedyr og klær skal legges på riktig plass. Også familier som ikke ber aftenbønn vil ha glede av ryddeleken. Det er fint å takke for tingene sine, menneskene rundt seg og dagen som har gått. En fin måte å avslutte dagen på og begynne kveldsritualet.

KIRKEN
Lindas lillebror skal døpes. Barna kan invitere en stor og fargerik familie til dåpsdagen. De kan velge mellom mange fine og morsomme klær. Også familier som ikke døper barna kan ha glede av pynteleken. Mange barn er med å feire dåpsdagen til venner og familie.

SYNG SELV
Lindas familie har laget orkester. Barna kan velge hvem som skal spille. De kan også synge sammen med Linda og orkesteret. Slik blir de kjent med noen sanger som brukes i kirken.

Fine illustrasjoner og trygt miljø.
Fin musikk og morsomme lyder.
Ingen annonser eller kjøp i appen.
Designet for barn i alderen 2-6 år.

Karakterene og miljøet i appen er hentet fra boka ”Linda og den lille kirka”, som deles ut til fireåringer i mange menigheter i Den norske kirke. Boka og appen er utgitt av forlaget Skrifthuset.
More Information
Price:
Free
Version:
1.6
Size:
121.9 MB
Release Date:
2018-02-21
Developer:
Skrifthuset
Language:
Chinese Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Indonesian Italian Japanese Korean Malay Norwegian Bokmål Polish Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Turkish Vietnamese
More
You May Also Like