Talantul in Negot Talantul in Negot Free Get
Talantul in Negot

Talantul in Negot

Calin Ursaciuc

1.0.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2017-01-26

Size

62.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Talantul in Negot Description
Talantul in Negot este prima aplicatie in limba romana care incearca sa acopere subiectele din Biblie pe care copiii le invata pentru acest concurs biblic.

Speram ca prin acest joc cunostinta Bibliei sa creasca si copiii sa cunoasca tot mai mult din Cuvantul Lui Dumnezeu.

Acest joc este sub forma unui quiz biblic structurat pe 5 nivele diferite si fiecare nivel contine 10 de intrebari unice din Biblie.

Fiecare nivel trebuie terminat in proportie de 80% pentru a putea debloca nivelul urmator. Din cele 10 de intrebari primite la fiecare nivel, la 8 de intrebari corecte este deblocat nivelul urmator si se primeste o singura stea, la 9 de intrebari corecte primiti 2 stele, si la 10 de intrebari corecte primiti 3 stele. Stelele sunt folosite pentru a sti cat de bine ati stiut sa raspundeti la un nivel si eventual reluarea lui pana stiti toate raspunsurile.
Timpul alocat fiecarei intrebari este de 30 de secunde iar numarul de vieti pentru fiecare runda este de 3 vieti, oferindu-va sansa de a va revizui unele intrebari.
Vom incerca lunar sa publicam nivele aditionale.

Aceste intrebari biblice vin ca si suport si in acelasi timp un mod de testare a copiilor si sper sa ii poata provoca la a citi mai mult Biblia si aprofundarea cunostintelor Biblice.

-Apasand butonul Play se va incarca intotdeauna ultimul nivel deblocat
-Apasand pe numarul nivelului dorit veti putea relua orice nivel deblocat
-Raspunsul la intrebare se face apasand varianta corecta in timpul alocat
-In cazul in care timpul de time out al ecranului este mai mic de 30 de secunde, va trebui sa modificati setarile telefonului sau al tabletei pentru a nu fi intrerupt jocul.
Deoarece baza de date este destul de mare, in caz ca se vor gasi raspunsuri gresite, va rugam sa trimiteti un email la adresa: support@acadevelopers.com pentru a le putea rectifica.
Talantul in Negot 1.0.0 Update
2017-01-26 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.0
Size:
62.8 MB
Release Date:
2017-01-26
Developer:
Calin Ursaciuc
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps