TeachVR TeachVR Free Get
TeachVR

TeachVR

2.0.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-08-08

Size

149.0 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
TeachVR Description
TeachVR voor iOS stelt iedereen met een Iphone in staat presentaties in de les bij te wonen. De leraar start de presentatie, de leerling download de app en vult een unieke pincode in om mee te doen.

Het beeft in de onderwijs wereld! Scholen experimenteren met nieuwe technologieën. Het curriculum wordt steeds technischer. De maatschappij verlangt naar programmeer skills. De lessen worden steeds digitaler.

Jij als leraar hebt de taak om de lessen zodanig in te richten dat het leuk blijft voor je leerlingen én relevante vaardigheden beschikken. Maar met een snel veranderende wereld om ons heen is dat best lastig constant op de hoogte te zijn wat werkt. Dit terwijl er wél veel plannen en animo is om bijvoorbeeld Virtual Reality in de klas te brengen.

Daarom een nieuw platform. TeachVR. Waarop je zélf presentaties kunt uploaden. Deze kunt delen met andere leraren. Zelf 360 graden content kunt creëren. Je leerlingen mee kunt nemen naar normaliter onbereikbare plaatsen. Over de hele wereld. Samen.

Meer weten? Ga naar www.teachvr.nl
TeachVR 2.0.1 Update
2019-08-08 Version History
De nieuwste versie van TeachVR komt met een aantal verbeteringen voor gebruiksvriendelijkheid, prestatievermogen en duidelijkere interface.
- Compleet nieuw gebruikservaring voor de bibliotheekmodus
- Bibliotheekmodus is nu toegankelijk terwijl er een les bezig is
- VR modus interface is duidelijker ingericht
- Verscheidene stabiliteitsproblemen verholpen
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0.1
Size:
149.0 MB
Genre:
Education
Update Date:
2019-08-08
Developer:
VR Owl
Language:
Dutch English Portuguese
More
You May Also Like
Developer Apps