TempusBPL app TempusBPL app Free Get
TempusBPL app

TempusBPL app

Tempus AS

1.1.6 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-10-04

Size

44.3 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
TempusBPL app Description
Registreringsalternativ til Tempus BPL – elektronisk mannskapsregistrering.

TempusBPL app er en personlig app som muliggjør at du kan registrere deg selv INN og UT på byggeplasser hvor det stilles krav til elektronisk oversiktsliste iht. Byggherreforskriften.
TempusBPL app digitaliserer ditt personlige HMS-kort, slik at du slipper å være avhengig av tungvinte registreringsterminaler, skannere eller annet ekstrautstyr for å føre deg inn på elektronisk mannskapsliste hver dag.

Kjernen i vår moderne webløsning er et nettbrett og/eller NFC mobil med egenutviklet programvare. Medarbeider registrerer sitt HMS-kort minimum én gang for å få tilgang til TempusBPL app funksjonaliteter. TempusBPL app viser kun byggeplasser hvor ditt HMS-kort er kjent for INN og UT registrering.
NB! Selv om du har fått digitalisert ditt HMS-kort må du alltid ha det med deg for å kunne fremvise ditt gyldige HMS-kort på byggeplassen ved kontroll!

Hvordan aktivere mobil app på byggeplass?
TempusBPL app løsning på mobil må aktiveres på den enkelte byggeplass på web.

Hvorfor TempusBPL Elektronisk Mannskapsliste?
Regjeringen har nylig besluttet innstramming av reglene for bruk av HMS-kortet for å hindre arbeidslivskriminalitet. Fra 1. juli 2017 er Byggherreforskriften endret til å inkludere «krav om elektronisk føring av oversiktslister, og at navn, fødselsdato og HMS-kortnummer til de som utfører arbeid på bygge- eller anleggsplass skal registreres i oversiktslistene.» Har din bedrift lyst til å høre mer om markedets beste løsning på elektronisk mannskapsliste? For informasjon om TempusBPL kontakt oss http://tempusbpl.no/#kontakt !

Last ned app ’en, registrer ditt HMS-kort på TempusBPL via nettbrett eller mobil løsning og få ditt HMS-kort digitalisert på mobilen også!
TempusBPL app 1.1.6 Update
2018-10-04 Version History
Generell optimalisering.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1.6
Size:
44.3 MB
Release Date:
2018-10-04
Developer:
Tempus AS
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps