Tender Study Tender Study Free Get
Tender Study

Tender Study

2.9 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-02-04

Size

65.2 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Tender Study Description
De TENDER studie app is het digitale dagboek voor mensen die deelnemen aan de TENDER studie.

Het digitale dagboek is opgesplitst in twee delen, net zoals de TENDER studie:
- De pre-onderzoeksperiode (ook wel run-in genoemd).
- Deze periode duurt 2 weken. Tijdens deze periode wordt u gevraagd dagelijks uw klachten een cijfer te geven. Aan de hand van het dagboek zal na deze 2 weken gekeken worden of u kunt deelnemen aan de studie.
- De onderzoeksperiode (de periode waarin u een behandeling krijgt).
- Deze periode duurt 12 weken. Ook tijdens deze periode wordt u gevraagd dagelijks uw klachten een cijfer te geven. Daarnaast vragen we u tijdens deze periode dagelijks of u bijwerkingen heeft gehad, en wekelijks of u voldoende verlichting van uw klachten heeft gehad.
- Tijdens beide onderzoeksperiodes wordt u ten slotte gevraagd in de app aan te geven of u medicatie heeft gebruikt. Hiervoor is in het startscherm een apart icoontje aangegeven (genaamd “Medicijnlijst”). In deze lijst kunt u uw vaste medicatie aangeven. Eenmalig of sporadisch gebruik van medicatie kunt u voor de betreffende dag apart invullen.
Het ingevulde dagboek zal uiteindelijk gebruikt worden om te onderzoeken of de behandeling werkt. Het is daarom erg belangrijk dat u probeert het dagboek iedere dag – naar waarheid – in te vullen. De vragen over uw klachten gaan iedere dag open om 19.00u. Daarnaast krijgt u een herinnering om 21.00u. Het is niet mogelijk om de vragen van de vorige dag in te vullen.

Eén keer per maand wordt u gevraagd aanvullende vragenlijsten in te vullen op de computer. Wanneer dit het geval is krijgt u na het invullen van het dagboek een melding in de app. De betreffende vragenlijsten ontvangt u dan spoedig via de mail.

Met vragen kunt u altijd terecht bij een van de onderzoekers van het onderzoeksteam. De contactgegevens kunt u vinden onder het contact icoontje (het envelopje) rechtsboven in het startscherm.
Tender Study 2.9 Update
2020-02-04 Version History
Updated Service Reference
Updated Notifications
Updated UI
Solved start-up crash
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.9
Size:
65.2 MB
Update Date:
2020-02-04
You May Also Like
Developer Apps