Teoriprovet Lite Teoriprovet Lite Free Get
Teoriprovet Lite

Teoriprovet Lite

SA BA

2.0.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2016-08-29

Size

56.4 MB

Screenshots for iPhone

Teoriprovet Lite Description
TEORIPROVET – SVERIGES POPULÄRASTE KÖRKORTSAPP 2017!

Denna app har samma upplägg som det riktiga kunskapsprovet hos Trafikverket för personbil. Totalt har vi strax över 2000 frågor med text- och bild som slumpas med hjälp av en avancerad slumpgenerator som gör att varje prov blir unikt. Efter ett avslutat prov kan du gå igenom alla svar och läs alla förklaringar – även till de frågor du svarat rätt på. Appen är uppdaterad för alla lagändringar inför 2016.

Nu kan du även söka upp en trafikskola i din stad via appen och boka in en tid direkt.

Appen passar utmärkt för de som håller på att ta körkortet för personbil, men också för de som haft körkortet en längre tid och vill förbättra sina trafikkunskaper ytterligare.

Appen uppdateras automatiskt två gånger per månad med nya teorifrågor med de senaste ändringarna från trafikförordningen, körkortslagen samt vägtrafikkungörelsen.

FULLVERSIONEN INNEHÅLLER
– 8 olika kategorier för personbil (trafikregler, personliga förutsättningar, trafiksäkerhet, miljö, fordonskännedom, manövrering, blandade och kunskapsprovet).
– 8 olika kategorier vägmärken (Förbudsmärken, påbudsmärken, varningsmärken, polismans tecken, lokaliseringsmärken, anvisningsmärken, blandade och kunskapsprovet).

Du kan alltid kontakta oss på info@gratisteori.se
Teoriprovet Lite 2.0.1 Update
2016-08-29 Version History
Bara en liten påminnelse, om att vi har polerat appen och tagit bort en del buggar, så att du får den bästa upplevelsen med varje utförd prov. Om du också gillar nya uppdateringen lika mycket som vi gör, lämna gärna ett gott omdöme om oss här.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0.1
Size:
56.4 MB
Release Date:
2016-08-29
Developer:
SA BA
Language:
English Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps