The Four - Cei 4 The Four - Cei 4 Free Get
The Four - Cei 4

The Four - Cei 4

Antena TV Group SA

1.0.2 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-04-07

Size

35.5 MB

Screenshots for iPhone

The Four - Cei 4 Description
Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Dragoș Udilă și Angelo Simonică se vor lupta în fiecare ediție ”The Four – Cei 4”.

Încă din prima ediție a emisiunii, pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, challengerii, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să ocupe un loc ocupat de cei patru artiști selectați deja de membrii juriului, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își piede locul, există o șansă de salvare. Înainte de semifinalã, doar patru dintre artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun, în funcţie de numãrul de voturi primite, pot fi votați de public și pot fi întorși la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă și cu o mulțime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.
The Four - Cei 4 1.0.2 Update
2018-04-07 Version History
Am imbunatatit aplicatia pentru a-ti oferi cea mai buna experienta! Voteaza-i pe Cei 4!
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.2
Size:
35.5 MB
Release Date:
2018-04-07
Developer:
Antena TV Group SA
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps