Tourchampion Tourchampion $1.99
Tourchampion

Tourchampion

Bitman

1.1 for iPhone, iPad
$1.99
0

0 Ratings

Release Date

2018-07-12

Size

30.8 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Tourchampion Description
Tourchampion is anders dan alle andere rondespellen. Bij ons wint niet de ploeg die op grond van de etappe-uitslagen de meeste punten voorspelt. Tourchampion speelt in op de klassementen die een wielerronde juist zo aantrekkelijk maken: de achterstand in tijd. Daardoor is er voor de speler meer en langer kans op de eindoverwinning. Een onoverbrugbare achterstand kan binnen een etappe worden goedgemaakt.

In Tourchampion wordt op 3 fronten gestreden:

» Algemeen klassement
» Puntenklassement
» Bergklassement

Net als in de echte wielerrondes wordt bij Tourchampion het dagklassement en het algemeen klassement gemeten in tijd. Daarnaast verdienen de virtuele renners ook de punten van hun echte collega's in het puntenklassement en het bergklassement. Een deelnemer speelt dus mee op vier fronten en kan – bij een slimme samenstelling van zijn ploeg – voor vier prijzen gaan. Aardig is dat hij ook een andere tactische keuze kan maken. Door bijvoorbeeld meer goede sprinters dan klimmers of tijdritspecialisten in zijn ploeg op te nemen, kan de deelnemer nadrukkelijker inzetten op winst in het puntenklassement.

De juiste combinatie in de samenstelling van je ploeg is doorslaggevend en maakt Tourchampion tot een uniek fenomeen in rondespellen. Lees de spelregels en denk de juiste tactiek uit.
Tourchampion 1.1 Update
2018-07-12 Version History
Deze update brengt een nieuw design voor Tourchampion!

Fixes:
- In de subleague-tijden worden nu de onderlinge verschillen weergegeven.
- Bug in het 'meer'-scherm opgelost.
More
More Information
Price:
$1.99
Version:
1.1
Size:
30.8 MB
Release Date:
2018-07-12
Developer:
Bitman
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps