Trafikinfo Trafikinfo Free Get
Trafikinfo

Trafikinfo

1.5.11 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-11-14

Size

83.6 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Trafikinfo Description
Vejdirektoratets app Trafikinfo giver dig vej- og trafikmeldinger - også i form af de seneste meldinger fra P4 Trafik. Det er muligt at få læst nye meldinger op automatisk, så du ikke behøver at kigge på appen. Meldingerne læses også op hvis appen kører i baggrunden – så du kan få informationen, selvom du eksempelvis benytter en anden navigationsapp - aktiver "din position", så oplæsningen begrænses til det område du kører i.

Få besked om hændelser på din rute eller for hele det område du kører i! Du bliver adviseret med en pushbesked, selvom appen er helt lukket. Du kan vælge at tidsafgrænse beskederne til det tidsrum og de ugedage, der passer dig. Eksempelvis: "Hverdage" mellem kl. 07:00 og 08:30.

En rød opkaldsknap til akutindmeldinger gør det let at ringe direkte til Vejdirektoratets Trafikcenter. Ved tryk på "ring op" sender appen din position og din kørselsretning til Trafikcentret. Det gør det let for Trafikcenteret, at stedfæste det du ringer om. Vi håber du vil brug knappen, hvis du oplever noget trafikfarligt på de større veje. Det kan være tabt gods, døde dyr, uheld eller kø. Ring til os, så laver vi en trafikmelding og sender om nødvendigt beredskabet afsted for at rydde op, så du og andre trafikanter igen kan komme nemt og sikkert frem.

Trafikinfo giver dig endvidere:
• Adgang til livebilleder fra mere end 350 webkameraer langs vejene.
• Information om igangværende og nært forestående vejarbejder.
• Kort med rastepladser og samkørselspladser i hele landet.
• Live opdatering af ledige parkeringspladser i Aarhus og Aalborg.

Vi bestræber os på, at informationerne er så opdaterede som muligt, og at appen er brugervenlig og velfungerende. Oplever du problemer, hører vi gerne fra dig, og vi opfordrer til at du benytter appens feedbackfunktion, som du finder i menuen.
Trafikinfo 1.5.11 Update
2019-11-14 Version History
Trafikinfo er lukket og kan derfor desværre ikke længere benyttes.

Vi henviser til:
www.trafikinfo.dk

Tak fordi du brugte Trafikinfo!
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.5.11
Size:
83.6 MB
Release Date:
2019-11-14
Developer:
Vejdirektoratet
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps