Trip Tr'app Trip Tr'app Not Available
Removed from the App Store
Trip Tr'app

Trip Tr'app

Jell-IT bvba

1.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-04-07

Size

46.6 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Trip Tr'app Description
Je kan iedere avond de slaapplek van jouw groep via de app doorgeven, tussen 17u en 2u. Het is namelijk verplicht deze aan de coördinatie te bezorgen. Met de Trip Tr’app gebeurt dit in een handomdraai!

Bovendien krijg je ook gratis en voor niks de laatste nieuwtjes te zien. Op de locatie van Stad X zullen jullie helaas toch nog even moeten wachten.

Daarnaast kan je ook elke avond inschrijven op de avondactiviteit, via de app. Verzoeknummertjes voor de karaoke-avond of de fuif zijn zo meer dan welkom!
Héél belangrijk is de functie WE ZIJN VERDWAALD! Want ook al doen we ons best, verkeerd fietsen is menselijk. Neem met de app onmiddellijk en rechtstreeks contact op met Trico en jouw huidige locatie wordt ineens doorgegeven. Hoe handig is dat?!

Bovendien vind je in de Trip Tr’app ook gemakkelijk de gsm-nummer van de persploeg terug, voor al jouw sappige roddels , weetjes en verzoekjes, en van de logistiek, bij allerhande fietspech.

Als laatste zullen jullie de Trip Tr’app ook voor twee tochttechnieken kunnen gebruiken, want KSA is mee met z’n tijd en maakt gebruik van technologische snufjes. Houd de app bij de hand! Want zie je een QR-code op de tochttechniek? Scannen maar!

Icoon en andere vectoren gemaakt door Freepik van www.flaticon.com
More Information
Price:
Free
Version:
1.1
Size:
46.6 MB
Release Date:
2018-04-07
Developer:
Jell-IT bvba
Language:
English
More
You May Also Like