TwijfelAPP TwijfelAPP Free Get
TwijfelAPP

TwijfelAPP

Appedemic BV

1.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2017-02-02

Size

22.5 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
TwijfelAPP Description
Neem de dilemma’s in je leven onder de loep (en deel deze)!

De TwijfelAPP helpt je met twijfelen, het nemen van beslissingen en het reflecteren daarop. Met als resultaat nieuwe inzichten, verandering, bewustwording, reflectie en synergie. Door je dilemma’s ook te delen, train je jezelf nog meer en doorbreek je je oude denkpatronen.

Hoe werkt het?

• Twijfel. Voor je dilemma in en geef de voor- en nadelen aan.
• Reflecteer. Via het model van ∆IF krijg je inzicht in je beslissing en vooral in je eigen denkproces. Handig en vooral erg belangrijk zodra je het deelt met anderen
• Deel je de dilemma’s. Nodig anderen uit (geldt vooralsnog alleen voor mensen uit dezelfde organisatie). Door je overpeinzingen en beslissingen te delen, help je jezelf èn anderen en bied je anderen de kans om te helpen. Als een dilemma te intiem of te kwetsbaar is, kan het ook anoniem.

Dus deel je dilemma’s, nodig je collega’s uit en reageer weer op hun dilemma’s. Dan bouw je samen aan een integere organisatie. Want integriteit is een proces en met de TwijfelAPP breng je de boel in beweging.

Over de TwijfelAPP
Deze app sluit aan op De Twijfeltraining van ∆IF. ∆IF is gespecialiseerd in mensen met plezier en passie laten werken aan hun dilemma’. Onderliggend aan de TwijfelAPP ligt het model van ∆IF. Dat model wordt uitgebreid toegelicht tijdens de TwijfelTraining waarin jij als deelnemer de kans krijgt om je eigen denkproces te bekijken én je voor jouw eigen organisatie die omgevingsfactoren benoemt die integer gedrag negatief beïnvloeden.

De data uit de app worden (geanonimiseerd) gebruikt om uiteindelijk met de integriteit-verantwoordelijke in jouw organisatie te praten. Om te laten zien wat er speelt en welke omgevingsfactoren er spelen. Zodat daar iets aan kan gebeuren

Voor organisaties
Wil je jouw medewerkers ook handvatten geven op de juiste beslissingen te nemen, de mogelijkheid bieden dilemma’s onder collega’s te kunnen delen en medewerkers hun integriteit te laten bewaren. Neem dan contact op met ondergetekenden.

Contact
Dilemma’s oplossen (samen met anderen) werkt bevrijdend en is leuk. Succes en veel plezier!

Met vriendelijke groet,
twijfelAPP@dif.works
TwijfelAPP 1.0 Update
2017-02-02 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
22.5 MB
Release Date:
2017-02-02
Developer:
Appedemic BV
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps