TwoAct För mig TwoAct För mig Free Get
TwoAct För mig

TwoAct För mig

2.0.2 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-03-27

Size

23.6 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
TwoAct För mig Description
TWOACT är framtagen för att arbeta med de tio vanligaste problemområdena. Framtagen av terapeuter och behandlare som ett redskap för hjälp till självhjälp.

Twoact är friskvård för insidan.
Vi tycker det är lika självklart att ta hand om vår mentala del likväl som vår kropp.

När en person söker professionell hjälp för problem med sömn, stress, ångest, beroendeproblem, missbruk, låg självkänsla m.fl. börjar varje terapisession med ett bedömningssamtal. Där kartläggs ditt liv och dina olika beteenden. Tillsammans med behandlaren ser ni över vilka delar som påverkar ditt liv och vad som trigger dina beteenden och hur ni sen kan arbeta med det.

TWOACT är framtagen som vägledning. Det är en hjälp till självhjälp. Applikationen innehåller information, verktyg, kartläggning och råd & tips som arbetas med i olika behandlingsformer. Med denna applikation kommer du få mängder med tips, förklaringar och förståelse för varför många av oss hamnar i perioder med beroende och beteendeproblematik.
Twoact är diskret och anonym, bara för dig.


TWOACT prenumeration:

- Med TWOACT kan du prenumerera på veckovis innehållsuppdateringar och obegränsad tillgång till premiumfunktionerna.

- Du får tillgång till alla tillgängliga funktioner och får veckovisa uppdateringar under hela prenumerationen.

- Prenumerationspriserna är 40 Kr per månad eller lika med samma prisnivå som "Apples App Store Matrix" bestämmer i andra valutor.

- Du kan avbryta en prenumeration eller 3 dagars gratis försök när som helst via abonnemangsinställningen via ditt iTunes

-konto. Detta måste göras 24 timmar före slutet av gratisperioden eller prenumerationsperioden för att undvika att debiteras för en ny period.

- Prenumerationen förnyas automatiskt om inte du väljer att avsluta minst 24 timmar före slutet av den aktuella perioden. Avbeställning av pågående prenumeration går inte under aktiv prenumerationsperiod. Eventuellt oanvänd del av en ledig period, förverkas när användaren köper TWOACT abonnemang.

Användarvillkor: https://app.twoact.com/terms
Sekretesspolicy: https://app.twoact.com/privacy
TwoAct För mig 2.0.2 Update
2018-03-27 Version History
- Förbättringar av användargränssnitt
- Funktionsförbättringar
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0.2
Size:
23.6 MB
Update Date:
2018-03-27
Developer:
Twoact AB
Language:
English Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps