UD Mediversity UD Mediversity Free Get
UD Mediversity

UD Mediversity

0.19 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-12-11

Size

51.2 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
UD Mediversity Description
Az UD Mediversity mobilalkalmazás a Debreceni Egyetem előremutató fejlesztése, melynek célja, hogy a betegek és a hozzátartozók egyszerűen, gyorsan eligazodhassanak a Klinikai Központ szolgáltatásai között, mert az Ön egészsége a mi prioritásunk.
A Debreceni Egyetem egészségügyi ellátáskereső alkalmazása lehetővé teszi felhasználói számára az egyetem egészségügyi információihoz való naprakész hozzáférést.
Orvoskereső alkalmazásunk az egyetem betegellátási tevékenységében részt vevő orvosok gyors elérését támogatja. A szakrendeléskereső alkalmazás segítségével a felhasználók az egyetem által nyújtott rendelésekkel kapcsolatban juthatnak hozzá hasznos információkhoz, legyen szó rendelési időről, az azt végző orvosról, vagy az ellátás helyszínéről. Ez utóbbi az ún. helyszínkereső fejlesztésünk segítségével valósulhat meg, ez az alkalmazás szabad szavak vagy kategóriák szerint nyújt lehetőséget térképen való keresésre, kiegészítve navigáció-, hívásindítás támogatással és még sok mással. Az alkalmazás offline is működik, ez még inkább megkönnyíti a sikeres tájékozódást a Központ területén.
Az alkalmazásban tárolhat különféle dokumentumokat: leleteket, laboreredményeket, stb. így egy helyen elérhetővé és nyomon követhetővé válik a beteg-életútja. Készítettünk kiegészítő szolgáltatásként vérnyomásnaplót is, mely könnyen kezelhető, grafikusan ábrázolja a mentett értékeket.
Az alkalmazás megjelenését tekintve minimalista, letisztult formák és az egyetemi színvilág jellemzi.
UD Mediversity 0.19 Update
2019-12-11 Version History
Angol nyelv támogatása, további fejlesztések.
More
More Information
Price:
Free
Version:
0.19
Size:
51.2 MB
Update Date:
2019-12-11
Developer:
Debreceni Egyetem
Language:
English Hungarian
More
You May Also Like
Developer Apps