Removed from the App Store
UKO

UKO

1.0.5 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2016-11-03

Size

24.1 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
UKO Description
De beroepsvereniging U.K.O. groepeert alleen de gediplomeerde osteopaten, die tevens een diploma  in de kinesitherapie bezitten. In het kader van de veiligheid van de patiënt eisen wij van onze leden voldoende medische bekwaamheid en beroepservaring. De vooropleiding als kinesitherapeut, samen met hiermee gepaard gaande multidisciplinaire praktijkervaring tijdens de stages staan hier zeker garant voor. De vereniging streeft naar een op wetenschappelijk gefundeerde en kwaliteitsvolle osteopathie en distantieert zich tevens van elke vorm van charlatanisme.
De osteopatenvereniging U.K.O.heeft enkele belangrijke doelen :
1.       Wij ijveren voor de erkenning van een evidence based gerichte musculoskeletale osteopathie binnen het KB nr. 78 en bepleit dus de cumul met de kinesitherapie en/of de geneeskunde, op voorwaarde dat de beroepen apart uitgeoefend en geattesteerd worden.
2.       Wij streven naar een Masteropleiding in de Osteopathie binnen de Faculteit Geneeskunde en/of de Motorische Wetenschappen, na een minimum vooropleiding van Bachelor in de Geneeskunde, de Kinesitherapie of in de Motorische Wetenschappen. Deze integratie zal tevens leiden tot kwalitatief wetenschappelijk onderzoek en peer review.
3.       Wij willen een stageopleiding binnen een door een Faculteit Geneeskunde erkende stagedienst/ziekenhuis.
4.       Wij pleiten voor een eerstelijnstoegang voor de osteopathie en dit enkel voor de huidige  beoefenaars, die tevens beschikken over een diploma in de Kinesitherapie, de Motorische Wetenschappen of de Geneeskunde.
5.       Wij pleiten voor een nauwe samenwerking en communicatie tussen osteopaat en de (huis)arts.
6.       Wij willen waken over de competentie van de leden en over de correcte uitoefening van het beroep van osteopaat.
7.       Wij willen de betrekkingen met alle collega's en alle beroepsverenigingen bevorderen en een goede collegialiteit nastreven.
UKO 1.0.5 Update
2016-11-03 Version History
new features
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.5
Size:
24.1 MB
Release Date:
2016-11-03
Developer:
Johan De ruyver
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps