Umenz App Umenz App Free Get
Umenz App

Umenz App

0.1.219 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-12-02

Size

40.3 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Umenz App Description
De Umenz app verbindt zorgconsumenten continu met hun eigen behandelaar en ondersteunt daarmee een actieve regierol en optimaal geneesmiddelgebruik door beter begrip van de behandeling en makkelijker communiceren met de eigen zorgverleners.

Alles met het doel om uitkomsten van de behandeling te verbeteren, onnodige zorgkosten te vermijden en de kwaliteit van leven van de zorgconsument / patiënt te verbeteren.

De Umenz app is ontwikkeld in samenwerking met zorgverleners en specialisten op het gebied van consumenten-communicatie.

De Umenz app biedt schriftelijke en audiovisuele medische- en farmaceutische informatie op maat voor iedere patiënt, ongeacht opleidingsniveau of taalvaardigheid.

PRIVACY in het kort:
De persoonlijke informatie die in deze app verzameld wordt als u een account aanmaakt, is beperkt tot uw naam, geslacht en geboortedatum. Deze gegevens worden alleen gebruikt om u te identificeren bij uw zorgverlener. Om onbevoegde toegang tot de informatie te voorkomen wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding tussen de app en de database en worden uw persoonlijke gegevens in de database onleesbaar opgeslagen met behulp van 128-bits AES encryptie.

Deze app bevat geen advertenties, geen trackers en maakt geen verbinding met social media.
Umenz App 0.1.219 Update
2019-12-02 Version History
Aanpassingen voor koppeling met PiFarma Track&Trace apotheek software.
Bug fixes.
More
More Information
Price:
Free
Version:
0.1.219
Size:
40.3 MB
Release Date:
2019-12-02
Developer:
Umenz Benelux B.V.
Language:
Dutch
More
You May Also Like
Developer Apps