UMS AKU 2016 UMS AKU 2016 Not Available
Removed from the App Store
UMS AKU 2016

UMS AKU 2016

1.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-03-29

Size

44.7 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
UMS AKU 2016 Description
Universiti Malaysia Sabah melalui Jabatan Pendaftar bakal menganjurkan salah satu majlis utama Universiti iaitu Majlis Anugerah Kecemerlangan Universiti (AKU) 2016 Universiti Malaysia Sabah yang merupakan manifestasi dan komitment pihak pengurusan untuk menghargai sumbangan dan kecemerlangan kakitangan UMS.

Pelaksanaan majlis ini adalah dengan harapan agar budaya kerja cemerlang, mengutamakan kualiti, kreatif dan inovatif menjadi amalan berterusan demi memastikan kecemerlangan Universiti umumnya disamping itu diibaratkan sebagai galakan dan intensif supaya semua kakitangan dari segenap lapisan perjawatan sentiasa beriltizam untuk menunjukkan prestasi cemerlang dalam bidang masing-masing. Bagaimanpun, tidak dapat dinafikan bahawa kecemerlangan sesebuah organisasi bukanlah bergantung kepada kecemerlangan individu semata-mata sebaliknya dipengaruhi juga oleh komitmen dan kerjasama kolektif.


Objektif majlis adalah seperti berikut:

i. Mengiktiraf, menghargai dan memperingati sumbangan serta perkhidmatan cemerlang para kakitangan, pentadbiran, akademik mahupun pesara di UMS.

ii. Menghargai kakitangan dan Jabatan/Sekolah yang telah menunjukkan prestasi kerja cemerlang, kreativiti dan inovasi yang tinggi
UMS AKU 2016 1.0 Update
2017-03-29 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
44.7 MB
Genre:
Books
Update Date:
2017-03-29
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps