Van de Loosdrecht WBM Van de Loosdrecht WBM Free Get
Van de Loosdrecht WBM

Van de Loosdrecht WBM

Realworks

2.5.33 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-12-06

Size

1.9 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Van de Loosdrecht WBM Description
Van de Loosdrecht Woning- en Bedrijfsmakelaardij is uw actieve NVM-makelaar op de onroerend goed markt. Wij hebben een jong en enthousiast team van bekwame mensen, waaronder diverse beëdigde makelaars. Ons kantoor is centraal gelegen nabij het centrum aan een doorgaande weg met eigen parkeergelegenheid voor de deur.

Wij bemiddelen bij aan- en verkoop, huur en verhuur van woningen en bedrijfsonroerend goed. Tevens verkopen wij nieuwbouwprojecten en verzorgen wij taxaties met de juiste waardebepaling van uw woning of bedrijfspand. De jarenlange ervaring, deskundigheid, gedegen kennis van de plaatselijke markt, onafhankelijkheid en servicegerichtheid waarborgen de kwaliteit die u van onze diensten verwacht.

Ons kantoor is aangesloten bij de grootste makelaarsvereniging van Nederland, de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), hetgeen naast de voordelen die een samenwerkingsverband van verschillende makelaars met zich meebrengt, tevens een hoge kwaliteit waarborgt. De uitvoering van onze dagelijkse werkzaamheden voldoet uiteraard aan de strenge regels die de NVM hieraan stelt.

Laat uw keuze vallen op een gespecialiseerd en vakkundig makelaarskantoor, dat veel waarde hecht aan een persoonlijke benadering. U bent bij ons aan het goede adres! Kom eens vrijblijvend bij ons binnen voor meer informatie of een oriënterend gesprek.
Van de Loosdrecht WBM 2.5.33 Update
2017-12-06 Version History
* fixed compatibility issue with IOS11
* Huisstijl wijziging
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.5.33
Size:
1.9 MB
Update Date:
2017-12-06
Developer:
Realworks
Language:
Dutch English
More
You May Also Like
Developer Apps