Vanguard Vanguard Free Get
Vanguard

Vanguard

2.88.10 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2020-02-26

Size

55.1 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Vanguard Description
Shop snel en gemakkelijk met de Vanguard Clothing app voor iPhone en iPad.

・Shop de nieuwste en grootste collectie online
・Gratis verzending en retourneren
・Inspirerend, veilig en eenvoudig in gebruik
・Als eerste op de hoogte van laatste trends en acties

** OVER VANGUARD CLOTHING **

Vanguard is een authentiek lifestyle label voor moderne, sophisticated mannen. Het merk richt zich op mannen die schoonheid en hoogstaand design belangrijk vinden en dit zoeken – en vinden - in klassieke motoren, stijlvolle kleding en andere zaken waar liefde en aandacht aan besteed is. klassieke motoren en het Amerikaanse vrijheidsgevoel dienen als inspiratiebron.

Deze originaliteit vind je terug in de Vanguard-collecties: speelse details, mooie designs, hoogwaardige stoffen en comfortabele pasvormen vormen de basis en leveren zowel de hedendaagse urban mannen als de rusteloze globetrotter een casual en dressed-up look op voor ieder moment van de dag, waar ook ter wereld.

**Over de app**
De app van Vanguard is ontwikkeld door e-commerce app platform Highstreet. Highstreet maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze een hoogwaardige shopping app te publiceren. Retailers kunnen zo een eigen branded app presenteren die volledig is geoptimaliseerd voor online winkelen met je smartphone of tablet. Meer informatie over Highstreet vind je op www.highstreetapp.com.

**Review onze app**
Gebruik je met veel plezier onze shopping app? Deel dit dan met andere gebruikers en laat een review achter. Alvast bedankt!
Vanguard 2.88.10 Update
2020-02-26 Version History
Bedankt voor het gebruiken van onze app. Wij streven ernaar om met elke update bugs te verhelpen en daarnaast de prestatie van onze app te verbeteren, zodat we jou een nog betere shop ervaring kunnen bieden.

- Enkele kleine verbeteringen en bugfixes

Houd ons in de gaten voor meer updates. Veel shopplezier!
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.88.10
Size:
55.1 MB
Release Date:
2020-02-26
Developer:
Just Brands B.V.
Language:
Dutch
More
You May Also Like
Developer Apps