Vasasvahn Vasasvahn Free Get
Vasasvahn

Vasasvahn

1.4.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-11-01

Size

15.9 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Vasasvahn Description
VasaSvahns valla-app
Långloppsspecialisten Mattias Svahn med bla 2 st 4:e platser i Vasaloppet och expertkommentator i SVT, har tagit fram en app som kommer att hjälpa dig som längdskidåkare att få en bättre skidupplevelse.
Mattias ger dig råd och tips på hur du kombinerar vallor och tydliga instruktioner över hur man på bästa sätt lägger på sin valla.
Appen är gratis och har en mycket avancerad vallamatris som dessutom är opartisk och låter dig välja bland 4 av dom vanligaste vallamärkena.
Mattias har fått god hjälp med vallamatrisen av hans gode vän ”vallagurun" Magnar Dalen (med erfarenhet av 50 VM och OS medaljer på sin meritlista i vallaboden)
Appen riktar sig till alla skidåkare nybörjare - elit och är lätt att förstå och ta sig runt i.

Väderdata med automatik
Väderdata är viktigt för att man skall kunna valla rätt. Appen använder GPS för att känna av vart du är och laddar ned rätt väderdata anpassat för dig.
Du kan också med enkla gester ändra dag om du tex vallar kvällen innan. Du kan också ange din plats grafisk på en karta om du är osäker på vad orten du skall åka på heter. Du kan också ange väderdata manuellt om du tycker att väderrapporten som laddats ned inte är helt korrekt.

Valla för träning
Enkla och bra tips för hur du skall få bra fäste och bra glid när du ger dig ut för att träna, passar både nybörjare, motionär och elit.

Valla för tävling
Tydliga instruktioner och tips för hur du får till vallningen inför en tävling. Lite mer avancerad än ovan och passar för åkare som siktar på snabbare tider.

Valladagbok
Det följer med en unik Valladagbok med appen som gör att du kan spara dina lyckade vallningar med automatik. Det gör att du får ett elektroniskt och sökbart register som du enkelt kan titta i när du skall hitta den där perfekta vallningen som fungerade bra för dig förra gången.

Erbjudanden
Det finns unika erbjudande från Mattias samarbetspartners. Det innebär att du som är kund hos Vasasvahn kommer att få spännande och rabatterade erbjudande på produkter som är relaterade till längdskidåkning. Håll utkik efter dessa!

Blogg och nyheter
Passa på att häng med Mattias på spännande läger, nyheter, reportage och inlägg från aktuella händelser inom längdskidåkningen. Intressanta inlägg blandas men korta rapporter om Mattias erfarenheter och tips.

Video
Mattias visar och berättar i inspelade videofilmer hur man gör för att förbereda, borsta, sickla, rengöra och valla sina skidor för att nå så bra resultat som möjligt.
Mattias visar vilka produkter och tillbehör som man behöver för att lyckas.
Vasasvahn 1.4.0 Update
2018-11-01 Version History
iOS 12 buggrättning
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.4.0
Size:
15.9 MB
Release Date:
2018-11-01
Developer:
EVRY Sweden AB
Language:
English
More
You May Also Like