Veeteelt Veeteelt Not Available
Removed from the App Store
Veeteelt

Veeteelt

CRV

1.4.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-09-25

Size

149.0 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Veeteelt Description
Veeteelt is dé titel voor melkveehouders in Nederland en Vlaanderen van CRV. Via een multimediale mix serveert Veeteelt op een objectieve manier vakinformatie uit. Alle aspecten van de melkveehouderij komen aan bod: fokkerij, gezondheid, voeding, huisvesting, melkwinning, economie en maatschappij. Via de Veeteelt-app kunt u digitaal het magazine Veeteelt lezen dat 20 keer per jaar verschijnt. Natuurlijk leest u zo de verhalen die in het magazine staan. Maar in de app staan ook linkjes die u naar extra, relevante vakinformatie leiden. Een mooie manier om extra vakinformatie beschikbaar te stellen.

MEER

Als u lid bent van CRV of u bent geabonneerd op Veeteelt, dan kunt u gratis inloggen in de app door gebruik te maken van uw abonneenummer en uw postcode. Deze zijn terug te vinden op de adresdrager van Veeteelt. Bent u geen lid of abonnee dan moet u per nummer afrekenen of een abonnement nemen op Veeteelt via deze http://veeteelt.nl/service/abonneren.

Via de Veeteelt-App, krijgt u toegang tot de digitale versie van de Nederlandse uitgave van het magazine Veeteelt. Op de aankoop en het gebruik hiervan is Nederlands recht van toepassing. CRV BV kan niet garanderen dat gebruik van deze versie buiten Nederland voldoet aan de ter plaatse geldende wetgeving en aanvaardt hiervoor dan ook geen enkele aansprakelijkheid.
More Information
Price:
Free
Version:
1.4.0
Size:
149.0 MB
Genre:
Business News
Update Date:
2017-09-25
Developer:
CRV
Language:
Dutch English
More
You May Also Like
Developer Apps