VI-appen VI-appen Free Get
VI-appen

VI-appen

2.1.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2022-09-29

Size

43.3 MB

Screenshots for iPhone

VI-appen Description
Over 75 000 har allerede lastet ned!

VI-appen er et hverdagsverktøy for alle par og foreldre. Her får du hjelp til å styrke parforholdet og til å vokse som forelder. VI-appen er utviklet av noen av Norges fremste fagpersoner innen samliv og foreldrerollen, bl.a. Catrin Sagen og Frode Thuen. Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet har støttet utviklingen.

I VI-appen får du faglige råd, påminnelser og hjelp til å snakke om viktige tema - bygget på forskningsbasert kunnskap. Du kan velge å jobbe med parguiden, foreldreguiden eller begge.

VI-appen er for alle, både par og foreldre som strever og dem som ikke synes det er så komplisert. Vi tror at par og foreldre som bruker noen minutter innimellom med fokus på parforholdet eller foreldrerollen, kan oppnå mye.

MER OM APPEN:

- Velg om du vil jobbe med parguiden, foreldreguiden eller begge. Appen er bygget opp av åtte nivåer, designet for å støtte deg over tid.
- Koble deg sammen med din partner om du vil - da kan dere bruke VI-appen som et par.
- Se korte filmer med noen av Norges fremste fagpersoner, laget for å gi deg effektive og fine råd på veien.
- Fagpersonene har laget noen gode spørsmål knyttet til hver film, for å hjelpe deg å reflektere over ulike viktige tema.
- Om du er koblet til din partner, klemmer dere telefonene sammen for å se hva den andre har svart - den gode samtalen kan starte:)
- Hvis du abonnerer på VI-appen PLUSS, får du tilgang til et voksende bibliotek av dypdykk (digitale kurs innen en rekke viktige og vanlige problemstillinger).

HVEM STÅR BAK VI-APPEN?

VI-appen er utviklet av noen av Norges fremste fagpersoner innen samliv og foreldrerollen, bl.a. Frode Thuen (psykolog, professor og fast spaltist i A-magasinet), Catrin Sagen (psykolog, kursholder og forfatter), Irene Elgen (barnelege og professor) og Øystein Elgen (lege og spesialist i psykiatri). Rachel og Kristian, som fikk tre gutter på under to år, har tatt initiativet til VI-appen - fordi de selv trengte et enkelt hverdagsverktøy til å støtte seg både i parforholdet og i møte med barna.
VI-appen 2.1.1 Update
2022-09-29 Version History
Førsteversjonen av VI-appen PLUSS er ute! Oppdateringen inneholder også ulike mindre forbedringer. Tusen takk til dere som gir innspill slik at vi sammen kan gjøre VI-appen bedre :)
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.1.1
Size:
43.3 MB
Update Date:
2022-09-29
Developer:
The We Effect AS
Language:
English Norwegian Bokmål
More
You May Also Like