Viavesta Makelaars Viavesta Makelaars Not Available
Removed from the App Store
Viavesta Makelaars

Viavesta Makelaars

Realworks

2.5.30 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2017-04-05

Size

1.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Viavesta Makelaars Description
VIAVESTA MAKELAARS EN ADVISEURS: 

Actief, deskundig en succesvol! 

Wij makelen zoals makelen bedoeld is Viavesta is het succesvolle, deskundige en actieve makelaarskantoor voor Gouda en omgeving. Wij zetten ons optimaal in om uw huis te verkopen – of aan te kopen – voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden. Hierin gaan wij doortastend te werk en op zoek naar dié persoon bij dát huis. Makelen zoals makelen bedoeld is! Nét dat stapje harder De verkoop of aankoop van een huis is een grote financiële beslissing. Wij verplaatsen ons in u. In úw vragen en wensen. Vervolgens komen wij met onze kennis en ervaring tot een creatieve aanpak, waarbij wij u werk uit handen nemen en nét dat stapje harder lopen. 

Persoonlijke benadering en heldere communicatie Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, heldere communicatie en een regelmatige terugkoppeling. U krijgt een vast contactpersoon die ook buiten kantooruren bereikbaar is. Wij denken actief met u mee en leveren de kwaliteit die u van ons verwacht. 

VERKOOP VAN UW HUIS 

Uw wens is onze missie Uw huis wilt u het liefst tegen de beste prijs en de beste voorwaarden verkopen. Laat dat nou precies onze missie zijn! Viavesta doet er alles aan om u werk uit handen te nemen! Wij kunnen onderhandelen als geen ander en blinken uit in onze creatieve en daadkrachtige aanpak. 

Persoonlijke benadering en heldere communicatie Wij houden u het hele traject op de hoogte en betrekken u bij iedere fase in het verkooptraject. Onze dienstverlening stopt niet bij de overdracht, ook na de transactie kunt u met uw vragen bij ons terecht! 

Onze aanpak: 

* Wij bepalen de waarde en de verkoopbaarheid van uw huis 

* Wij adviseren u, met onderbouwing, over de vraagprijs voor uw woning 

* Wij bepalen samen met u het marketingplan voor de verkoop 

* Wij benaderen gericht woningzoekers voor u 

* Na een bezichtiging laten wij u direct weten of het huis bij de kijkers in de smaak valt 

* Tijdens de onderhandelingen staan wij u bij met gedegen en goed onderbouwd advies 

AANKOOP VAN EEN HUIS 

De kunst van het onderhandelen U wilt natuurlijk zoveel mogelijk weten van uw nieuwe huis en het tegen de laagst mogelijke prijs en beste voorwaarden kopen. Als u ons inschakelt moet dat lukken. Wij begeleiden u bij iedere stap in het aankoopproces. Persoonlijke benadering en heldere communicatie Wij houden u het hele traject op de hoogte en betrekken u bij iedere fase in het kooptraject. U krijgt een vast contactpersoon die ook buiten kantoortijden bereikbaar is. Onze dienstverlening stopt niet bij de overdracht, ook na de transactie kunt u met uw vragen bij ons terecht! 

Onze aanpak: 

* U ontvangt per mail het aanbod op basis van uw woonwensen 

* Wij gaan met u mee naar de bezichtiging(en) en zorgen voor de marktinformatie, stellen kritische vragen en geven u onze deskundige indruk van de woning en de waarde 

* U ontvangt van ons belangrijke informatie over de woning, zoals erfdienstbaarheden, bijzondere bepalingen, bestemmingsplannen en de bouwkundige staat 

* Wij regelen een bouwkundige inspectie 

* En uiteraard zorgen wij voor een scherpe prijsonderhandeling! TAXATIE 

Gecertificeerde taxateurs Voor de financiering van een huis, een verbouwing, het vaststellen van de waarde van uw onroerend goed bij een echtscheiding of het oversluiten van uw hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Wij stellen dat graag voor u op. 

Tijdens de uitvoering van de taxatie controleren en beoordelen wij zaken die van invloed zijn op de waarde van uw woning, zoals b.v.: 

* De staat van onderhoud van het huis 

* Inhoud en woonoppervlakte 

* Kadastrale gegevens, de eigendomssituatie en de rechten en plichten die zijn gekoppeld aan de woning en de grond 

* Milieuaspecten, zoals bodemverontreiniging 

* Bijzonderheden zoals informatie over het bestemmingsplan 

* Vraag en aanbodverhouding in de markt en referenties
Viavesta Makelaars 2.5.30 Update
2017-04-05 Version History
App name gewijzigd.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.5.30
Size:
1.8 MB
Release Date:
2017-04-05
Developer:
Realworks
Language:
Dutch English
More
You May Also Like
Developer Apps