Vider thuis Vider thuis Free Get
Vider thuis

Vider thuis

GGZ Friesland

1.1.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-09-19

Size

25.9 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Vider thuis Description
Vider wil mensen die hun leven laten leiden door angstklachten al het mooie van de wereld weer laten beleven. Vider is de eerste virtual reality behandelmodule voor patiënten met een angststoornis. De behandelmodule is blended, direct beschikbaar én draait in elke omgeving. Vider biedt de beste virtual reality bril, diverse levensechte situaties in verschillende niveaus én blended behandelen met behulp van een virtual reality bril. De app is alleen te gebruiken als u in behandeling bent bij een partner van Vider.

Ongeveer zes procent van de Nederlanders kampt met een angststoornis. Een veelvoorkomende variant is pleinvrees, ofwel een angststoornis met vermijdingsdrang. Door hun angst durven mensen niet meer naar feestjes, openbare situaties of de supermarkt. Ze laten hun leven leiden door de angst. Een goede manier om met deze angststoornis de strijd aan te gaan is exposure; jezelf letterlijk blootstellen aan de angst. Vider doet dit met behulp van een virtual reality bril.

De vider behandelmodule is toe te passen in de spreekkamer, met een behandelaar, maar ook thuis. Hierdoor kunt u nu aan uw angsten werken in een vertrouwde omgeving, waar en wanneer u dit wilt. Vider bevat een bibliotheek van behandelsituaties; bent u bang in openbare ruimtes? Met de virtual reality omgevingen van Vider waant u zich in een bioscoop, op een plein of in de supermarkt. U kunt op deze manier uzelf blootstellen aan uw angsten.

Vider is een tweedelijns behandelproduct. Dit betekent dat u alleen gebruik kunt maken van de behandelmodule als u in behandeling bent voor uw angstklachten. Vider is een product van Stichting GGZ Friesland. Voor meer informatie kijkt u op: www.ggzfriesland.nl/vider-therapie
Vider thuis 1.1.0 Update
2018-09-19 Version History
- Bugfixes en prestatieverbeteringen
- Je hoeft de video's nu niet meer op volgorde te bekijken.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1.0
Size:
25.9 MB
Genre:
Medical
Release Date:
2018-09-19
Developer:
GGZ Friesland
Language:
Dutch
More
You May Also Like
Developer Apps