vPlan Go vPlan Go Free Get
vPlan Go

vPlan Go

1.1.4 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-10-03

Size

12.1 MB

Screenshots for iPhone

vPlan Go Description
Met vPlan Go voer je snel en simpel de planning uit. Zie je werk thuis, in het buitenland, onderweg of op het werk. Waar je ook gaat, je weet altijd wat er moet gebeuren.

Selecteer je planbord en kies de opdrachten die je vandaag wil uitvoeren. Je kunt snel switchen naar andere dagen om te zien wat al gedaan is of wat er nog moet gebeuren. Alle informatie om je werk uit te voeren is beschikbaar middels kaartjes. Bekijk optioneel ook de kaartjes van je collega’s.

Een taak, een werkbon, een order… alles kan een kaartje zijn. Bekijk alle benodigde informatie binnen een kaartje. Pas simpel statussen aan, voeg snel opmerkingen toe en communiceer met je collega’s. Vul informatie aan met checklijsten, keuzemenu’s, foto’s en overige extra velden.

vPlan Go zit standaard bij een bedrijfsaccount. Maak een bedrijfsaccount aan op onze website (www.vplan.nl) en probeer vPlan 14 dagen gratis. In het bedrijfsaccount worden de kaartjes op de juiste dag en bij de juiste resource gepland. vPlan Go is ideaal voor uitvoer van werkzaamheden binnen productiebedrijven, creatieve bureaus, montage- en installatiebedrijven, handelsbedrijven en IT bedrijven.

vPlan Go is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Heb je hulp nodig of heb je vragen? Je kunt altijd een demo met één van onze medewerkers inplannen. Heel veel succes en werkplezier.
vPlan Go 1.1.4 Update
2020-10-03 Version History
Bij vPlan zijn we altijd bezig met het doorontwikkelen en verbeteren van onze software.

In deze versie hebben we prachtige kleuren toegevoegd die opdrachten en labels kunnen krijgen.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1.4
Size:
12.1 MB
Update Date:
2020-10-03
Developer:
vPlan
Language:
Dutch English French German Spanish
More
You May Also Like