Wees Wegwijs Verkeer Wees Wegwijs Verkeer $10.99
Wees Wegwijs Verkeer

Wees Wegwijs Verkeer

1.2 for iPhone, iPad
$10.99
0

0 Ratings

Release Date

2018-10-16

Size

22.4 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Wees Wegwijs Verkeer Description
Het Schetsboek Verkeer van Wees Wegwijs is het digitale schetsboek voor in de lesauto. Met de app kan de rij-instructeur snel en duidelijk een verkeerssituatie op tablet of smartphone tekenen. Het Schetsboek Verkeer is geschikt voor alle rijbewijzen.

Hoe moet je het Schetsboek Verkeer gebruiken?
• Kies één van basisverkeerssituaties in het hoofdmenu (kruispunt, rotonde, uitrit…), of activeer de interactieve kaart.
• Voeg aan die situatie verkeersborden, weggebruikers en diverse voorwerpen (huizen, bomen, putdeksels) toe. Om geen tijd in de lesauto te verliezen, verschijnen bij bepaalde verkeerssituaties automatisch enkele belangrijke verkeersborden en objecten. Er is een ruime keuze aan situaties (meer dan 25), verkeersborden, weggebruikers (voetganger, verschillende motorvoertuigen en prioritaire voertuigen) en objecten.
Ga naar het menu “Instellingen” om een standaard voertuig te selecteren dat automatisch op elke verkeerssituatie verschijnt.
• Sleep de objecten op het scherm naar de juiste plaats. Door dubbel te tikken op het object kun je het object draaien (elke keer 45 graden). Bijvoorbeeld om een auto in de andere richting te laten rijden.
• Teken zelf op de verkeerssituatie (in verschillende kleuren), bijvoorbeeld pijlen die de rijrichtingen aanduiden. Natuurlijk kan je ook op het scherm schrijven.
• Kies het blanco scherm (wit of zwart) om zelf een nieuwe verkeerssituatie te tekenen.
• Herstel de verkeerssituatie in één keer of verwijder object per object.

Kortom het Schetsboek Verkeer is makkelijk in gebruik dankzij de eenvoudige intuïtieve bediening en biedt een duidelijke meerwaarde aan de praktijkles.

Naast deze betaalde versie van de app hebben we ook een gratis Lite versie van deze app. De Lite versie kent maar twee verkeerssituaties en maar enkele objecten en weggebruikers. Ideaal om even de app te proberen
Wees Wegwijs Verkeer 1.2 Update
2018-10-16 Version History
- Performance verbeterd
- iOS 12 crash probleem opgelost
More
More Information
Price:
$10.99
Version:
1.2
Size:
22.4 MB
Genre:
Education
Release Date:
2018-10-16
Developer:
Wees Wegwijs
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps