Wellie Wellie Not Available
Removed from the App Store
Wellie

Wellie

AB Kvällstidningen Expressen

1.8.11 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-11-14

Size

118.9 MB

Screenshots for iPhone

Wellie Description
Gå ner i vikt på ett enkelt sätt – utan att räkna kalorier! En hälsoapp för dig som vill njuta av god mat, må bra, få mer energi och samtidigt hålla koll på vikten.

DET HÄR FÅR DU:

• TUSENTALS RECEPT. Näringsfysiolog Fredrik Paulún och hans team har valt ut och granskat vartenda recept. Alla recept är kategoriserade utifrån hur vikteffektiva de är. Välj mellan recept för snabb viktminskning, viktstabilitet eller medelsnabb viktminskning.

• KOSTPROGRAM. Välj det kostprogram som passar dig, utifrån vilken mat du gillar och vilken viktminskning du önskar. Stor variation på recepten, allt från snabblagat till gourmet, vegetariska recept och långkok, smarta mellanmål och goda frukostar.

• UNIK SKANNER. Skanna dina matvaror för att få direkt besked om hur nyttiga de är samtidigt som du får förslag på recept. Du får veta om du kan äta obegränsat av livsmedlet du just skannat, om du ska äta i begränsad mängd eller om du helt ska försöka undvika helt.

• TRÄNINGSPROGRAM. Erika Kits Gölevik är din personliga tränare i Wellie. Du hittar över 50 peppande träningsfilmer i appen. Både hela träningspass där Erika guidar dig från start till slut men också instruktionsfilmer där Erika visar övningar som du sen kan göra på egen hand. Du kan göra all träning hemma eller ute runt knuten. Testa allt från yoga och dans till tabata, löpträning och styrkepass.

• MOTIVATIONSSTÖD OCH KBT-ÖVNINGAR. Kbt-psykologen Maria Farm hjälper dig möta motgångar och hålla motivationen på topp. Låt dig inspireras och gör hennes kbt-övningar för att ta hand om hela dig. Med kognitiv beteendeterapi kan du exempelvis stärka din självkänsla och minska stressen.

WELLIE TAR HAND OM HELA DIG
Hälsa handlar om helhet. Att äta mat som är god och nyttig, att röra på sig, bryta dåliga tankemönster och att tro på sig själv. I Wellie får du hjälp med allt.

DÄRFÖR BEHÖVER DU INTE RÄKNA KALORIER:
Modern forskning visar att kalorier från olika råvaror ger olika effekt på kroppen.
Så här förklarar Fredrik Paulún:
”Vissa kalorier är helt enkelt mer fettbildande än andra och därför går det inte att jämställa kalorier från olika råvaror. Vill du gå ner i vikt är det inte antalet kalorier som spelar roll – utan vilka råvaror du väljer att äta”.

FRÅGOR?
Om du har frågor om appen kan du kontakta kundservice@wellie.se.

SAGT OM WELLIE
” Appen är rolig eftersom att den täcker flera områden, både mat och träning. Jag gillar mixen av fina bilder, recept och videos."

”Skannerfunktionen är super. Förslag på recept och röd lampa om jag bör se upp... Bra att få info snabbt om matvaran är bra eller dålig."

”Man blir glad av Wellie och jag gillar det enkla, att jag inte behöver hålla på och räkna kalorier.”

”Träningen i Wellie är superbra, jag får lust att köra allt.”

”Det är bra att det finns många kostprogram som man kan välja mellan. Jag vill att det ska gå snabbt att laga mat och det fanns ju precis ett sånt program."

”Det där att jag får hjälp med hur jag kan tänka och hur jag ska tackla motgångar tycker jag om."

Prova på Wellie i 14 dagar, om du är nöjd så förlängs medlemskapet månadsvis. Du kan närsomhelst avbryta medlemskapet. Det finns inga bindande avtal eller uppsägningskostnader. Kostnad kommer att gå genom iTunes vid bekräftelse av köp och förlängning för abonnemang gjorda genom appen. Medlemskap förnyas automatiskt om inte köp avbryts 24 timmar innan slutet av pågående period. Kontot kommer att debiteras för förnyelse av medlemskap inom 24 timmar innan slutet av pågående period till en kostnad enligt pågående abonnemang.

Itunes abonnemang kan hanteras av användare och förnyelse av abonnemang kan stängas av genom användarens inställningar på enheten.

En gratisperiod går att nyttja en gång. Eventuellt outnyttjad del av gratisperioden förverkas om du blir betalande medlem.

Läs mer om appens användarvillkor och integritetspolicy på: wellie.se/villkor
Wellie 1.8.11 Update
2018-11-14 Version History
Promenader, gruppträning eller kanske golf? Nu kan du logga din egen träning i Wellie. Fortsätt gärna skicka feedback till kundservice@wellie.se. /Team-Wellie
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.8.11
Size:
118.9 MB
Update Date:
2018-11-14
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps