WOBA (Work Balance Institute) WOBA (Work Balance Institute) Free Get
WOBA (Work Balance Institute)

WOBA (Work Balance Institute)

3.5.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-01-09

Size

85.6 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
WOBA (Work Balance Institute) Description
Woba is only available for registered customers. Contact us for a free test version.

Woba er en app, der har til formål at understøtte stressforebyggelse og et sundt psykisk arbejdsmiljø i danske såvel som udenlandske virksomheder.

App’en er funderet på de seneste forskningsresultater fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø samt den seneste internationale stressforskning, og indeholder 10 enkle og forskningsvaliderede spørgsmål. Spørgsmålene stilles til virksomhedens medarbejdere med 14 dages intervaller, og alt efter besvarelsens karakter vil den enkelte medarbejder blive tildelt én ud af tre udfaldskategorier vedrørende sit aktuelle trivselsniveau. Til hver udfaldskategori vil der være mulighed for uddybelse og forskellige forslag til videre handlingstiltag. Derudover får medarbejderen efter endt besvarelse mulighed for at se sit eget aktuelle og løbende trivselsniveau i form af en visuel temperaturmåling på vedkommendes personlige profilside.

App’en er et innovativt og professionelt måleværktøj, der leverer data til Wobas stressrådgivningsteam og organisationspsykologiske konsulenter. Ud fra medarbejdernes indrapporterede data udarbejdes en temperaturmåling over virksomhedens, afdelingens eller teamets samlede trivsels- og stressniveau
samt en dertilhørende handlingsrapport. Alt afhængigt af det aktuelle niveau planlægges der i et tæt samarbejde med virksomheden et videre handlingsforløb med fokus på konkrete stressforebyggende og trivselsfremmende indsatser på individ-, gruppe-, ledelses-, og organisationsniveau (IGLO-modellen). Stressforebyggelse bliver dermed ikke individets ansvar – men en indsats for hele organisationen.

Woba er et effektivt og strategisk virksomhedsrettet værktøj, der hjælper danske og internationale virksomheder med at reducere antallet af stressede medarbejdere, fremme trivslen samt undgå unødige økonomiske omkostninger som følge af stressrelaterede sygemeldinger og et dårligt psykisk arbejdsmiljø.
WOBA (Work Balance Institute) 3.5.0 Update
2020-01-09 Version History
Vi har lagt os i selen for at lave en endnu mere brugervenlig udgave af vores app med masser af ny funktionalitet til at sikre at din besvarelse bliver så nem som overhovedet mulig. Du kan nu sætte dine besvarelser på pause og vi har udvidet stabiliteten så du ikke får problemer hvis din telefon f.eks. ikke har forbindelse til internettet når du gerne vil indsende den.
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.5.0
Size:
85.6 MB
Update Date:
2020-01-09
Language:
English
More
You May Also Like