WoordWolk WoordWolk Free Get
WoordWolk

WoordWolk

Radboud University Nijmegen

1.3 for iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2015-05-08

Size

8.2 MB

Screenshots for iPad

WoordWolk Description
Het ligt op het puntje van je tong: Je wilt een woord zeggen, maar komt er niet op. Gebruik WoordWolk om op te zoek te gaan naar het woord!

WoordWolk helpt je op unieke wijze woorden te vinden:

• Denk associatief: spring van woord naar woord via associaties.

• In enkele stappen kun je meer dan 2500 woorden bereiken!

• Achter WoordWolk gaat een slim algoritme schuil, dat ervoor zorgt dat je het gezochte woord zo snel mogelijk vindt. In andere woorden: WoordWolk denkt met je mee!

• De subtiele layout en animaties maken WoordWolk prettig en leuk om te gebruiken.


*** AFASIE ***

WoordWolk is ontwikkeld binnen een project (Radboud Universiteit, Hersenstichting, GameTogether Software) waarin we nieuwe manieren ontwikkelen om mensen met afasie te helpen communiceren. Afasie is een taalstoornis die zich op verschillende manieren kan uiten. Met WoordWolk richten we ons op mensen die moeite hebben met het vinden van woorden, maar nog wel kunnen lezen op woordniveau. Verder is WoordWolk een onderdeel van het Language in Interaction project (een groot taal-hersenonderzoek), waarbinnen momenteel nog meer leuke taal-apps worden ontwikkeld.


*** DOE MEE! ***

Voorlopig willen we dat zoveel mogelijk mensen WoordWolk uitproberen, niet alleen mensen mét afasie maar iedereen! WoordWolk verzamelt namelijk anoniem informatie over hoe gebruikers zoeken naar woorden. Met deze informatie kunnen we WoordWolk verder verbeteren! Hierdoor zal het aantal woorden in WoordWolk groeien en zal WoordWolk afasiepatiënten steeds beter kunnen ondersteunen.
More Information
Price:
Free
Version:
1.3
Size:
8.2 MB
Release Date:
2015-05-08
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps