X3 Padel X3 Padel Free Get
X3 Padel

X3 Padel

7.6 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-01-21

Size

20.5 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
X3 Padel Description
El X3 Club Pàdel & Fitness neix l’any 2011 com a club de pàdel però ja sorgeix amb la intenció de créixer i ser molt més que això. Per aquest motiu considerem que és un club innovador que permet la pràctica tant de pàdel com de fitness, fent possible pertànyer a un ens social, que apropa al soci a la pràctica d’un estil de vida saludable i facilita les relacions socials.

Pel que fa al pàdel oferim formació tant a menors com adults, combinant escola, entrenaments personalitzats, tornejos i competicions, entre altres serveis. A més, comptem amb diferents pistes indoor i outdoor per fer-ne de l’esport una experiència única i personalitzada a cada gust.

Per la part del fitness hem ampliat els nostres serveis; comptem amb una sala de fitness amb màquines d’última generació i models únics a la província de Girona. I no només això, amb les nostres activitats dirigides oferim un gran ventall de possibilitats per posar-se en forma de la manera més divertida.

I com que volem ser molt més, hem incorporat els serveis de quiromassatge, tractaments beauty, entrenaments personals, nutrició, preparació pre i post part… multitud de possibilitats per a tota persona que ens visita!

Seguirem treballant perquè el tracte personalitzat i acollidor que ens caracteritza segueixi sent el nostre punt fort! La nostra visió és oferir serveis innovadors i de qualitat. El X3 és un projecte pioner que creix i es consolida.
X3 Padel 7.6 Update
2020-01-21 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
7.6
Size:
20.5 MB
Update Date:
2020-01-21
Language:
Catalan Dutch English French German Italian Portuguese Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps