Zwembad De Banakker Zwembad De Banakker Free Get
Zwembad De Banakker

Zwembad De Banakker

Concapps B.V.

6.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2017-11-15

Size

87.0 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Zwembad De Banakker Description
Lekker deinen op de golven van het golfslagbad, spelen onder de watervalletjes, bubbelen in de hot whirlpools, duiken van de hoge duikplank of met snelle vaart van de grote waterglijbaan? Het kan allemaal in De Banakker. Het zwembad is het hele jaar open.

Recreatief Zwemmen
Leszwemmen voor jong en oud
Aquasporten
Kinderfeestjes
Zwangerschapszwemmen
Fifty fit
Hydro fit


Het zwembad heeft nog meer extra’s: de knuffelmuur, Turkse stoombaden, whirlpools en een zonnebank. En heb je zin in een koud of warm drankje dan schuif je in je zwembroek of bikini even aan bij de zwemmersbar. In ons gezellig zwembadcafé kun je naast een kop koffie, ook een boordje, snack, frietje, of een ijsje bestellen.

Wil je je conditie op peil houden, dan kun je ’s morgens vroeg, onder lunchtijd of in de avonduren in je eigen tempo baantjes trekken. Er is ook een uitgebreid programma van aquasporten.

Zwemlessen
Deskundige zweminstructeurs geven zwemlessen aan kinderen en volwassenen. Zij leiden deelnemers op voor de erkende diploma’s van het Zwem ABC. En omdat je nooit te jong bent om te leren, kunnen baby’s, peuters en kleuters al wennen aan het water tijdens het baby, peuter, kleuter zwemmen.
Zwembad De Banakker 6.0 Update
2017-11-15 Version History
• Technische verbeterpunten.
More
More Information
Price:
Free
Version:
6.0
Size:
87.0 MB
Release Date:
2017-11-15
Developer:
Concapps B.V.
Language:
Dutch English French German Italian Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps