Észkerék Észkerék Free Get
Észkerék

Észkerék

1.11 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-02-06

Size

7.5 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Észkerék Description
A játék a jól ismert Szerencsekerékhez hasonlóan működik. Pörgesd meg a kereket, válassz mássalhangzót - vagy vásárolj magánhangzót -, és találd ki a megoldást. Nem árt azonban az óvatosság: a CSŐD mezőt kipörgetve elveszíted a kört! Tehát jobb, ha minél hamarabb rájössz a megoldásra.

A játék kb. ötezer feladványt tartalmaz, 21 kategóriában. A Beállítások menüpontban ki tudod választani, melyik feladványcsomagokból válogasson a játék. Alapbeállításként az összes feladványcsomag ki van választva. Szintén a Beállításokban van lehetőség kikapcsolni a hanghatásokat, illetve a CSŐD mezőt lecserélni egy 10$-os mezőre.

A játék háromféle játékmódot tartalmaz:

-Egyszemélyes játék: itt csak egy játékos pörgetni a kereket, találgat mássalhangzókat, illetve vásárolhat magánhangzókat. A kereken nincsenek Passz és Újra mezők, mivel csak egy ember van játékban. Ha Csődöt pörgetsz, a körben addig szerzett pénzed elvész, és új kör kezdődik. Ha kitaláltad a feladványt, a gyűjtött pénzedhez hozzáadódik a körben szerzett pénz + fel nem fedett mezőkért 100$/mező. A játék külön mutatja a gyűjtött, és az adott körben szerzett pénzt. Csőd, vagy rossz tipp esetén az előző nem, csak az utóbbi nullázódik. A játék 10 körből áll, ezután - ha van hely az eredménytáblán, vagy jobb pontszámod lett az ottani eredményeknél - a pontszámod az eredménytáblára kerül, ami a főmenüből elérhető. Az eredménytáblán legfeljebb 10 eredmény szerepel.

-Társasjáték mód: itt megadhatod a játékosok neveit (2-4 ember), és ők következnek egymás után. Ha rosszul tippelsz (mássalhangzót vagy megoldást), a következő játékos jön - kivéve, ha van Újra zsetonod, amit felhasználsz. Ha Csődöt pörgetsz, a körben szerzett pénzed elveszett, kiesel a körből. Újrát ilyenkor nem lehet felhasználni. Aki kitalálja a feladványt, elnyeri az adott körben szerzett pénzt + mezőnként 100$-t. Ha 10 kört lejátszottatok, a játék összesíti, és kiírja a pontszámokat.

-Online játék: játssz barátaiddal, vagy véletlenszerűen sorsolt ellenfelekkel. Ebben a játékmódban a szerencsekeréken mindenképpen van CSŐD mező, valamint az összes feladványcsoport szerepel a játékban. Az online és a társasjáték mód közötti további különbség, hogy az online módban rossz magánhangzó-választás esetén is a következő játékos jön.
Észkerék 1.11 Update
2020-02-06 Version History
Bugfixek
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.11
Size:
7.5 MB
Genre:
Games Board Word
Update Date:
2020-02-06
Developer:
Bernadett Jili
Language:
Hungarian
More
You May Also Like
Developer Apps