Навивај Гласно Навивај Гласно Free Get
Навивај Гласно

Навивај Гласно

Makedonski Telekom AD - Skopje

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-05-19

Size

72.8 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Навивај Гласно Description
32 тима од Лигата на шампионите, но само еден од нив може да биде #1!
Ајде еднаш засекогаш да разрешиме кој европски тим има најмногу подржувачи во Македонија. Ајде да се преброиме и да видиме за кој тим можете најгласно да навивате. Дајте му ја вашата поддршка на патот кон шампионското место. Навивајте гласно!
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
72.8 MB
Update Date:
2017-05-19
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps